Bli med i vårt ungdomsråd!

Aktuelt

05.04.2024


Har du

  • et stort engasjement for psykisk helse? 
  • glede av å formidle muntlig og skriftlig? 
  • lyst på erfaring fra å jobbe med kommunikasjon i en organisasjon?
  • lyst til å være en del av et fellesskap med andre som vil gjøre verden bedre? ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er en gratis rådgivningstjeneste for alle som strever med mat og kropp. Nå søker vi fire personer, en teamleder og tre medlemmer, til vårt ungdomsråd.

Vi leter etter deg som er mellom 15 og 22 år og som har et stort engasjement for psykisk helse, spesielt tematikk knyttet til mat, kropp og spiseforstyrrelser.

Ungdomsrådet skal hjelpe politikere og andre beslutningstagere til å forstå hva som er viktig for barn og unge. Dette kan være gjennom å skrive debattinnlegg, besøke ungdomspartier, lage saker med media, lage innhold til sosiale medier, med mer.

En annen viktig oppgave er å følge med på trender og saker som er aktuelle for barn og unge, slik at vi kan snakke de unges sak.

Omfang: Ca 16 timer per måned, i hovedsak på ettermiddagstid. Deltagelse er lønnet med kr. 170 per time. Du vil få opplæring og bli godt fulgt opp av ansatte i ROS.

Sted: Det er ønskelig at du bor i nærheten av Bergen da de fleste møter vil holdes fysisk her.

Send inn en kortfattet søknad til [email protected] innen 15. april. Skriv gjerne om du ønsker rollen som teamleder eller medlem.

Flere nyheter

Overspisingslidelse er den vanligste spiseforstyrrelsen, men også den det snakkes minst om.
Barn og unge med godt selvbilde har mindre sjanse for å utvikle spiseproblematikk. Her kommer forebyggingsprosjektet “Speilvenn” inn i bildet!
ROS har fått støtte til sitt første utenlandske prosjekt gjennom stiftelsen «En bedre verden».
Nå kan du stemme på din favoritt til årets Helsepris!

NESTE AKTIVITETER

25. mai 2024
Trondheim
Dagsretreat med yoga, avspenning og musikkmeditasjon (utsatt til høsten 2024)
29. mai 2024
Trondheim
Pårørendeseminar
3. juni 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. juni 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.