Nytt prosjekt: Sterkere sammen

Aktuelt

08.12.2023


ROS har fått støtte til sitt første utenlandske prosjekt gjennom stiftelsen «En bedre verden».

Prosjektet «Sterkere sammen» handler om økt medfølelse for deg selv og andre. I løpet av en uke i Kemer, Tyrkia, vil deltagerne få utforske hva som kan bidra til økt livskvalitet, hvordan man kan utvide eget toleransevindu, hva som skjer når en opplever stillhet, og hvordan er det å få mer kontakt med egen kropp.

Hovedverktøyene denne uken er selvmedfølelse, mindfulness, mindful eating, tilstedeværelse i naturen, yoga og meditasjon, terapeutisk skriving og stillhet.

Les mer om tilbudet her.

Flere nyheter

Mange gutter og menn balanserer på en tynn linje mellom et sunt og usunt forhold til mat, kropp og trening. Hvor går grensen?
Har du noen gang lurt på hva som skjer etter at noen har gjennomgått intensiv behandling for en spiseforstyrrelse? Det har vi!
Overspisingslidelse er den mest vanlige spiseforstyrrelsen, men allikevel den det mangler mest kunnskap om. Det har vi gjort noe med!
2. juni markerer vi «Verdensdagen for spiseforstyrrelser», også kalt «World Eating Disorders Action Day».

NESTE AKTIVITETER

1. juli 2024
Trondheim
Ungdomsuke
19. august 2024
Bergen
Gruppetilbud for personer med overspisingsproblematikk
20. august 2024
Digitalt
Digitalt Kurs: Selvmedfølelse (Fullbooket)
2. september 2024
Digitalt
Kurs: Mindful Eating

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.