Aktivitet

Sted: Webinar
Dato: 3. mai 2024
11:00

Webinar: Pårørenderollen (avlyst)

Webinaret er dessverre avlyst grunnet sykdom. Dette vil bli satt opp igjen med ny dato så snart som mulig. 


I dette webinaret skal Gunnhild og Marianne snakke om det å være pårørende til noen med en spiseforstyrrelse. Hvordan kan man være en støtte for den syke, og samtidig ivareta seg selv og andre rundt en?

Samtalen varer fra kl. 11–11.45, og de siste 15 minuttene blir det mulighet for å stille spørsmål i chatten. Webinaret legges ut som opptak på vår nettside i etterkant.

→ Følg webinaret her

Gunnhild Erstad Raudstein er utdannet sykepleier og familieterapeut, fagansvarlig for rådgivningstjenesten i ROS og jobber som rådgiver og pårørendeansvarlig ved ROS senter i Oslo.

Marianne Clementine Håheim er fagansvarlig for kommunikasjon i ROS, og jobber ved Avdeling for kommunikasjon og innovasjon på hovedkontoret i Bergen. Begge har også egenerfaring med spiseforstyrrelser.

Dersom du ikke har lastet ned Teams, kan du åpne webinaret i nettleser. Som standard vil deltageres kamera og mikrofon være deaktivert under webinaret. På slutten vil man ha mulighet til å stille spørsmål anonymt.

20. august 24
Digitalt
2. september 24
Digitalt

NESTE AKTIVITETER

25. mai 2024
Trondheim
Dagsretreat med yoga, avspenning og musikkmeditasjon (utsatt til høsten 2024)
29. mai 2024
Trondheim
Pårørendeseminar
3. juni 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. juni 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.