ROS chat

Synes du forholdet til kropp, mat, følelser og/eller trening har blitt vanskelig? Eller står du nær noen med en spiseproblematikk? Da er du hjertelig velkommen til å chatte med oss. Chatten finner du nederst i høyre hjørne her på nettros.no.

Hva kan jeg spørre om?

På chatten er ingen problemer for små og ingen spørsmål for dumme. Du kan snakke med oss om du synes mat, kropp og/eller trening har blitt vanskelig, om du har en spiseforstyrrelse, eller om du er bekymret for noen du står nær. Vi kan blant annet hjelpe deg med å finne ord på det du synes er vanskelig, være en åpen og lyttende samtalepartner og gi støtte og råd om din vei videre. Ikke nøl med å ta kontakt!

Chatten bemannes av frivillige som har bred og variert erfaring, med kombinasjon av faglig kunnskap og kunnskap basert på egenerfaring/pårørendeerfaring. Chatten er et støttende supplement til annen hjelp, og er ikke erstatning for behandling.

Chatten er åpen:
mandag kl. 11-15.30 og 17-21
tirsdag kl. 11-15.30
onsdag kl. 10-15.30 og 17-21
torsdag kl. 10-15.30
fredag kl. 10-15.30

Når du åpner en chat vil du få spørsmål om alder, kjønn og hvilket fylke du bor i. Dette er kun for bruk i ROS sine interne statistikker. Chatten er anonym og kryptert. 

Alle ansatte og frivillige i ROS har taushetsplikt. Ved informasjon om straffbare forhold eller situasjoner hvor liv står i fare, er vi imidlertid pliktig til å melde dette videre til politi/AMK. Alle chat-logger slettes etter 3 dager.