ROS chat

Synes du forholdet til kropp, mat, følelser og/eller trening har blitt vanskelig? Eller står du nær noen med en spiseproblematikk? Da er du hjertelig velkommen til å chatte med oss. Chatten finner du nederst i høyre hjørne her på nettros.no.

Når du åpner en chat vil du få spørsmål om alder, kjønn og hvilket fylke du bor i. Vi får også opp IP-adressen din. Dette er kun for bruk i ROS sine interne statistikker. Chatten er anonym og kryptert. 

Chatten bemannes av frivillige som har bred og variert erfaring, med kombinasjon av faglig kunnskap og kunnskap basert på egenerfaring/pårørendeerfaring. Chatten er et støttende kompliment til annen hjelp, og er ikke erstatning for behandling.

Vår chat er åpen mandag til torsdag fra kl 17:00-21:00.

Alle ansatte og frivillige i ROS har taushetsplikt. Ved informasjon om straffbare forhold eller situasjoner hvor liv står i fare, er vi imidlertid pliktig til å melde dette videre. Med mindre du deler mer informasjon, er det kun ip-adresse vi kan formidle videre til politi/AMK. Alle chat-logger slettes etter 30 dager.