Aktuelt

Rekordår for ROS

2018 ble et nytt rekordår for når det gjelder aktivitet og besvarte henvendelser hos ROS. 

I løpet av året besvarte vi over 7000 rådgivningshenvendelser og vi fortsetter økningen vi har sett de siste årene. Vi ser dette som et tegn på at stadig flere kan få hjelp. Gratis hjelp fra noen som forstår, uten behov for henvisning og uten ventetid.

En annen viktig tendens, er økningen i henvendelser som gjelder overspisingsproblematikk. I 2018 omhandlet 31 % av henvendelsene våre overspisingsproblematikk, mot 19 % året før. ROS har jobbet målrettet for økt oppmerksomhet, kunnskap og ikke minst tilbud til personer med denne problematikken. Økningen viser at vi lykkes, selv om det fremdeles er en lang vei å gå.

Vi har i tillegg en veldig stor økning i antall frivillighetstimer og er uendelig takknemlig for de over 7000 timene frivillige har bidratt med på chat, telefon, e-post, individuelle samtaler, stands og andre aktiviteter. Tusen hjertelig takk!

Vi har også en godt besøkt nettside med over 100 000 besøk og, over 11 000 følgere på Facebook og over 2000 følgere på Instagram.

 

Vi takker alle våre støttemedlemmer som bidrar til å gjøre dette mulig. Er du enda ikke medlem kan du enkelt bli det her.

 

^