STØTT OSS

Bli medlem

Støtt ROS gjennom et medlemskap (kr 200 per år). Hva innebærer det å være medlem?

Innmelding via SMS

Send SMS med kodeord ROS, etterfulgt av navn, adresse, e-post og fødselsår, til 2380. Kontingent trekkes da fra din mobilregning.

Innmelding via kortbetaling/Vipps/faktura

Klikk på knappen under og fyll ut skjema.  (Mulighet for å betale med Vipps kommer opp hvis ditt telefonnummer er registrert for dette).

Bli medlem

Bedrifter/organisasjoner/foreninger kan tegne kollektivt medlemskap for kr 400 per år. Send mail til admin@nettros.no for info. 

Gi gave

ROS er et fullverdig lavterskeltilbud til dem som blir påvirket av spiseforstyrrelser i sin hverdag. Vi er der for menn, kvinner, unge, gamle, pårørende og andre som trenger vår støtte. Med din hjelp kan vi hjelpe enda flere.

Du kan vippse en gave til nummer 12720. Merk da overføringen med “Gave ROS”.

Eller du kan gi en gave via bankkort – en gang eller som fast beløp månedlig via avtalegiro.

Gi gave

Inkluder ROS i ditt testamente

Hvis du ønsker å tilgodese flere enn de lovgitte arvingene dine, er det mulig å testamentere deler av arven til en ideell organisasjon som ROS.

Gjennom vår samarbeidspartner arv.no har du mulighet til å opprette et testamente som inkluderer en gave av valgfritt beløp til ROS. Enhver gave vil være verdifull i vårt arbeid for å hjelpe dem som har en spiseforstyrrelse, og dem som står nær.  

Testament