Spørsmål & svar

Jeg elsker mat, men føler meg feit etterpå
Dato: 22.mars 2024

Annet, 

14 år

Jeg elsker mat men føler meg feit etterpå

ROS svarer

Hei, 

og takk for at du skriver til oss. Du forteller at du elsker mat, men at du føler deg feit etterpå. Det høres ut som at forholdet ditt til mat kan både være godt, men at du kanskje sitter igjen med noen vanskelige følelser etter at du har spist. Det å få et problematisk forhold til mat, kan oppleves veldig forskjellig fra person til person. Men dersom man selv opplever at det har blitt vanskelig på en eller annen måte, tenker jeg at det er lurt å snakke med noen om dette. Du sier ikke så mye her, eller spør heller ikke om noe. Men ettersom du tar kontakt, får jeg et inntrykk av at du kjenner et behov for å snakke mer om dette. 

Hvordan er det å snakke med en voksen man stoler på, f.eks foreldre, foresatte eller helsesykepleier på skolen? Om du ønsker å snakke mer med en rådgiver i ROS, kan du ta kontakt med oss på vår anonyme chat. Da kan du fortelle mer om hvordan dette er for deg, og hva som kan være til hjelp.

Med vennlig hilsen rådgiver i ROS

ROS

NESTE AKTIVITETER

2. mai 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe
6. mai 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. mai 2024
Bergen
Temakveld: Hva er overspising?
6. mai 2024
Digitalt
Digital pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.