Aktivitet

Sted: Trondheim
Dato: 21. mai 2024
18:00

Temakveld: Trygg i kroppen

Hva påvirker kroppsbildet vårt? Og hva kan man gjøre for å fremme et positivt kroppsbilde både hos seg selv og barn/unge?

Velkommen til en spennende temakveld som er gratis og åpen for alle interesserte.

Dato og tid: Tirsdag 27.08.24, kl 18.00-19.30
Sted: ROS Trøndelag sine lokaler, Kjøpmannsgata 23, 2 etg

Om foredraget:
Vi lever i et samfunn som utfordrer vårt eget kroppsbilde og som skaper forventninger og press til hvordan våre kropper skal se ut. Dette gjelder uavhengig av alder. Kveldens temakveld tar opp temaer og spørsmål som; Hva påvirker oss og hvordan skal man snakke om kropp? Og hvordan skal man forholde seg til kroppspresset som eksisterer? På hvilken måte kan man snakke med barn og unge om dette? Og er det mulig å ta avstand til kroppspress og fremme et positivt kroppsbilde

Temakvelden bygger på foreldreintervensjonen «Trygge Kropper Trygge Barn». Les mer om denne her: Confident Body Confident Child – Hom

Foredragsholderne er Ingrid Bøysen Klyve og Maren Kjeldstad, begge ansatt ved ROS sitt senter i Trøndelag. De har egenerfaring med spiseforstyrrelser, og møter mange som strever med eget kroppsbilde, samt foreldre/pårørende som ikke vet hva de skal si i møte med sine barn/unge som kjenner på kroppspress.

Grunnet plassbegrensning, ønskes en påmelding til [email protected] innen kl 12.00 dagen før.

NESTE AKTIVITETER

25. mai 2024
Trondheim
Dagsretreat med yoga, avspenning og musikkmeditasjon (utsatt til høsten 2024)
29. mai 2024
Trondheim
Pårørendeseminar
3. juni 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. juni 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.