Aktivitet

Sted: Trondheim
Dato: 28. september 2022

Temakveld: Det som aldri stilner

Velkommen til gratis temakveld i regi av ROS Trøndelag.

Denne kvelden åpnes «Det som aldri stilner», en lydutstilling om spiseforstyrrelser basert på egenerfaringshistorier. Kunstner Hanne Dahl Geving vil fortelle litt om bakgrunnen for prosjektet samt gi et innblikk i innhold. En av stemmene som har bidratt i prosjektet, Marta Gangsås Berstad, vil gi en mer utdyping av sin historie med spiseforstyrrelser.

Om Hanne:
Hanne Dahl Geving arbeider som kunstner i Trondheim og har egenerfaring med spiseforstyrrelser. Hun har en master i fotojournalistikk fra Mittuniversitetet, Sverige og en bachelor i fotografi fra University for the Creative Arts, England. Hun har arbeidet med en rekke medium inkludert fotografi, video, tekst, lyd og hennes arbeider har blitt vist på forskjellige visningssteder både nasjonalt og internasjonalt som blant annet, Centum för fotografi (SE), Kystmuseet i Sør-Trøndelag (NE), Sundsvall Könstforening (SE), Teaterhuset Avant Garden (NO) og Porsgrunn Kunstforening (NE).

Les mer om Hanne og hennes prosjekter på: www.hannedahlgeving.com

Om Marta:
Marta Gangsås Berstad er 22 år og kommer fra Lesja. Hun har hatt en spiseforstyrrelse siden ungdomsskolen, men er godt i gang med prosessen til å bli frisk. Marta har valgt å delta i denne utstillingen for å fremme åpenhet og mer forståelse rundt sykdommen.

Tid: Onsdag 28.09.22, kl 18-20
Sted: ROS Trøndelag’s senter i Kjøpmannsgata 23, 2 etg.

Temakvelden er åpen for alle interesserte. Grunnet begrenset antall plasser, ønskes påmelding til [email protected] innen dagen i forveien.

Utstillingen vil være tilgjengelig for besøk i gitte åpningstider i perioden 29.09-04.10.22 ved ROS Trøndelag sitt senter. Se også eget arrangement om lydutstillingen.

Prosjektet er støttet av Stiftelsen DAM.

12. juni 24
Trondheim

NESTE AKTIVITETER

3. juni 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. juni 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe
7. juni 2024
Bergen
Pårørendeseminar
12. juni 2024
Trondheim
Åpen pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.