Vær en forskjell – bli frivillig

Kan du tenke deg å være en forskjell for andre, utvikle deg personlig og bli en del av et givende felleskap? Bli rådgiver på chat og telefon hos oss!

I ROS får du mulighet til å bruke erfaringene dine til noe positivt ved å være et medmenneske samtidig som du skaper erfaringer du kan vokse på. Som rådgiver via chat og telefon får du muligheten til å hjelpe mennesker som har et vanskelig forhold til mat, kropp, vekt og trening.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er 21 år eller eldre og som har bearbeidet din egenerfaring/ pårørendeerfaring. Om ikke egenerfaring er det ønskelig med relevant faglig bakgrunn.

Vi ønsker å tilknytte oss deg som har en genuin interesse for området og kan avse minimum ni timer i måneden. Som regel har du én fast kveld annenhver uke.

Krav

  • Politiattest
  • 20 timers opplæring + digitalt e-læringskurs

 

Vi tilbyr et engasjert og sosialt arbeidsmiljø med motiverte og gode kolleger samt utfordrende og spennende arbeidsoppgaver. ROS gir deg også eventuelle referanser og attester.

For mer informasjon, send mail til spela.vidmar@nettros.no.

^

NESTE AKTIVITETER

6. februar 2023
Oslo
Pårørendegruppe
6. februar 2023
Oslo
Gruppetilbud - overspising (fulltegnet)
7. februar 2023
Tromsø
Temakveld: Vanskelige følelser
14. februar 2023
Bergen
Lukket pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.