Aktivitet

Sted: Bergen
Dato: 23. januar 2024
18:00

Temakveld: Hva gjør behandling så krevende?

Denne temakvelden vil vi snakke om hva som gjør det er krevende både å velge og å gjennomføre behandling for spiseforstyrrelser. Endring kan være vanskelig for de fleste mennesker selv om både motivasjon og ønske om en annen hverdag er der. Ved en spiseforstyrrelse er endringsarbeidet ofte også forbundet med mye angst og uro, tanker om fremtiden og hvem man er.

Temakvelden vil ta utgangspunkt i intervjuer med personer som har valgt å takke nei til et behandlingstilbud for spiseforstyrrelser og hva de opplevde gjorde det vanskelig å skulle velge behandling. Det vil bli tid til samtale rundt dette temaet og hvordan hjelpetjenestene best kan ta imot, utruste og støtte personer med spiseforstyrrelser i behandling.

Foredragsholder: Yngvild S. Danielsen, er psykologspesialist og forsker ved Universitetet i Bergen. Hun har arbeidet med behandling av spiseforstyrrelser på Haukeland Universitetssykehus og er del av flere forskningsprosjekter om behandling av spiseforstyrrelser.

Påmelding: [email protected]

Dato og tid: 23.1.2024

Sted: ROS Vestland, Strandgaten 6, 6. etasje

5. september 24
Bergen
10. september 24
Bergen
17. september 24
Bergen

NESTE AKTIVITETER

19. august 2024
Bergen
Gruppetilbud for personer med overspisingsproblematikk
20. august 2024
Digitalt
Digitalt Kurs: Selvmedfølelse (Fullbooket)
27. august 2024
Trondheim
Temakveld: Spiseforstyrrelser og kroppsbilde
1. september 2024
Digitalt
Lukket pårørendegruppe (digitalt) DATO KOMMER

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.