was successfully added to your cart.

Handlekurv

Kurs: Selvmedfølelse

Hva trenger jeg i møte med meg selv? Nytt kurstilbud i Tromsø!

De fleste av oss kjenner på medfølelse med våre nære venner når de sliter. Hvordan vil det ha vært å få den samme omsorgsfulle oppmerksomheten fra deg selv når du trenger det?

Alt som kreves er et oppmerksomhetsskifte – å erkjenne at som menneske, er du også en verdig mottaker av medfølelse. Selvmedfølelse innebærer evne til å trøste og berolige oss selv og motivere oss med oppmuntring når vi lider, feiler eller føler oss utilstrekkelige. Selvmedfølelse læres delvis ved å knytte kontakt med vår medfødte evne til medfølelse ovenfor andre for så å inkludere oss selv i den omgangskretsen. Å praktisere selvmedfølelse hjelper oss også til å opprettholde og utvide vår medfølelse for andre.

Hvem passer kurset for?

  • For alle som kjenner seg igjen i beskrivelsen av selvmedfølelse over
  • For alle som har utfordringer med å forholde seg til seg selv på en vennlig og aksepterende måte
  • For alle som kjenner på at kropp, mat og følelser er vanskelig

Dr. Chris Germer fra USA er en av grunnleggerne av programmet MSC – Mindful Self Compassion. Germer mener at MSC er et av de beste verktøy mot skam!

Praktisk

Dette er et kurs i Mindful Self Compassion hvor fem samlinger er digitale og to samlinger finner sted i Tromsø-området. Oppstart torsdag 08.10 fra klokken 17:00 – 20:00 i Tromsø. Samlingene på nett vil være fem påfølgende torsdager fra klokken 18:00 – 19:30. Siste samling vil være en stille dag i nærheten av Tromsø (dato og sted kommer).

Instruktør

Kurset ledes av Irene Kingswick som er generalsekretær i ROS. Irene har en master i psykisk helse og har 3 års utdannelse på universitetsnivå innenfor Mindfulness. Hun er godkjent instruktør i programmene MBSR – Mindfulness based stress reduction, MBCT – Mindfulness based cognitive therapy, MECL – Mindful eating concious living og MSC – Mindful Self compassion. Irene har ledet mindfulnessgrupper i ROS siden 2013 og har egenerfaring innenfor spiseforstyrrelser.

Mer informasjon om kurset. 

Ved interesse, ta kontakt med Irene på e post: Irene@nettros.no

^