Aktivitet

Sted: Digitalt
Dato: 19. februar 2024
18:00

Kurs i selvmedfølelse (fulltegnet)

Hvilke behov har du?

Hvilke verdier betyr noe for deg?

Hva trenger du for å møte deg selv?

Livet er for de aller fleste både opp og nedturer. Til tider kan vi kjennes oss overveldet, følelsene tar overhånd eller kanskje stenges alt av følelser ute. Vi har alle ulike mestringsstrategier. Mange kjenner på et enormt press, etterfulgt av følelsen av å ikke strekke til og være god nok.

Det er mulig å lytte mer innover i seg selv – til dine egne behov. Denne vonde sirkelen av å skulle leve opp til noe utenfor oss selv kan brytes. Slik at du selv kan bestemme og kjenne på din egen medfølelse ovenfor deg selv.

Velkommen til 6-ukers digitalt kurs i selvmedfølelse: Hva trenger jeg i møte med meg selv?

Kurset er basert på den evidensbaserte modellen Dr. Kristin Neff og Christopher Germer har utviklet; Mindful Self Compassion.

De siste årene har ROS gjennomført 10 kurs med svært gode tilbakemeldinger:

«Den indre kritikeren i hodet mitt blir svakere, jeg klarer å stå opp for meg selv. Det er nytt, spennende og litt skummelt. Uvant å ha troen på meg selv.»

«Overordnet så er det som å bade i godhet :)»

«Selvmedfølelsesøvelser har stimulert mitt parasympatiske nervesystem, ingen tvil om at jeg har kjent på mer glede, optimisme og godhet. Har kjent på mindre stress. Takk for muligheten jeg ble gitt til å arbeide med meg selv i en uvanlig tid.»

«Samlingene i vår har gjort meg mye tryggere på meg selv. Hver gang kommer det små drypp som gjør hverdagen mye lettere. Jeg kan endelig kjenne på at jeg er god nok som jeg er. Forholdet til mat og trening er på bedring. Tusen takk vakre gode engel.»

«Det føles bare bedre og bedre både å delta i gruppen, samt å stå i meg selv, fra uke til uke. I det ligger smerten, men også gleden ved å se meg selv, avdekke mine mønstre, mine sår/feil/mangler. Å møte dette på en medfølende måte. Å romme alt, for så å gi plass til og rom for mer nærhet, frihet og glede.»

«Kurset idag hadde sine utfordringer. Sinne er en vanskelig følelse, mye fordi det ligger så mye annet bak sinne. Likevel kjenner jeg på en trygghet fra resten av gruppen som gjør at jeg tør å slippe til disse ubehagelige følelsene, og som lar meg få sitte i lidelsen. Sinne er en av de følelsene jeg har undertrykket mest, og det ble ganske klart for meg at dette er noe jeg trenger å jobbe mer med.»

Praktisk informasjon

Oppstart mandag 19.02 fra klokken 18:00 – 19.30. Seks mandager frem til påske.

Kurset er for alle over 16 år.

Egenandel: Kr 500 for ROS-medlemmer og kr 1000 for ikke medlemmer. (Dersom dette ikke er mulig for deg ta kontakt med påmeldingsansvarlig).

Ved spørsmål eller påmelding, send mail til [email protected].

NB! Kurset blir fort fullbooket maks 12 deltakere (pluss eventuelt noen ansatte fra ROS).

Avbestillingsregler for betalte kurs/grupper i regi av ROS:
Påmelding regnes som bindende. En evt. avmelding fra kurs må skje skriftlig via e-post til kursinstruktør. Vi regner avmelding fra den dato vi mottar avmeldingen.

  • Avmelding 2 uker før kursstart – hele kursavgiften tilbakebetales
  • Avmelding under 2 uker før kursstart – 50 % av kursavgiften tilbakebetales
  • Avmelding etter kursstart – kursavgiften tilbakebetales ikke
  • Avmelding ved sykdom: Legg ved legeerklæring som dokumenterer sykdommen og du betaler kun et administrasjonsgebyr på 20 % av kursavgiftenKurset er støttet av midler fra Stiftelsen Dam.

2. september 24
Digitalt

NESTE AKTIVITETER

1. juli 2024
Trondheim
Ungdomsuke
19. august 2024
Bergen
Gruppetilbud for personer med overspisingsproblematikk
20. august 2024
Digitalt
Digitalt Kurs: Selvmedfølelse (Fullbooket)
2. september 2024
Digitalt
Kurs: Mindful Eating

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.