Samtalegruppe Bergen

Ventende kurs og grupper

ROS Senter Vestland starter opp ny samtalegruppe i 2021

ROS starter opp samtalegruppe for personer over 18 år som har en spiseforstyrrelse eller et problematisk og utfordrende forhold til mat, kropp, vekt og følelser.

En samtalegruppe i regi av ROS er en gruppe der du gjennom å dele dine erfaringer kan oppleve støtte og forståelse fra gruppen og på den måten få mulighet til å jobbe videre med din egen tilfriskning prosess i et felleskap med andre i en lignende situasjon. Målet med gruppen er å øke kunnskapen om spiseforstyrrelser generelt, og se den i lys av sin egen situasjon spesielt. En samtalegruppe er ikke en erstatning for annen behandling og krever at en er kommet et stykke på vei i egen tilfriskning og har et forholdsvis normalt funksjonsnivå i hverdagen.

Gruppen ledes av to psykologer og strekker seg over 12 sammenhengende uker med 2 timers samlinger hver gang.

Sted: Strandgaten 6, 6. etasje
Tidspunkt: Onsdager fra klokken 18 – 20
Pris: 600,-

Påmelding: Ønsker du å delta i gruppen eller har spørsmål, ta kontakt på e-post: bergen@nettros.no eller på telefon 948 17 818 innvalg 2.

No data was found
^

NESTE AKTIVITETER

13. desember 2022
Stavanger
Pårørendegruppe
13. desember 2022
Trondheim
Meditasjonskurs: Pusterom
5. januar 2023
Bergen
Pårørendegruppe
9. januar 2023
Oslo
Pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.