was successfully added to your cart.

Handlekurv

Aktuelt

ROS lanserer podcast

25. februar lanserer vi endelig podcasten «Uforstyrra» – en podcast med åtte episoder erfaringshistorier om spiseforstyrrelser. Vi er så stolte og klare for å dele den med dere. 

I samarbeid med Extrastiftelsen og produksjonsbyrået Både og, har ROS laget sin egen podcast.

Episodene inneholder historier fra flere ulike stemmer. Blant annet har vi fått med sjefen sjøl Irene (ROS generalsekretær – red anm) til å fortelle om sin vei for å bli frisk fra bulimi, og vår frivillige rådgiver Sunniva forteller om evig slanking og overspisningslidelse. I tillegg har Ingrid hatt besøk i studio av sin gode venn Marius, som har kjempet mot anoreksi i mange år av sitt liv.

Å produsere denne podcasten har lært oss masse. Blant annet har Joakim Kleven gitt tips om hvordan man manøvrerer selvbildet i influensenes verden, og vi har fått en kort introduksjon i hva Mindful Eating og stillhet kan bidra med i en tilfriskningsprosess.

For mange kan selvskading være vanskelig å forstå, noe vi også har kjent på, derfor var det fint å få avkreftet noen myter sammen med Mona Sjæklesæther Pettersen. Sist, men ikke minst, tok Elin en prat med pappan sin om hvordan det var å være hennes pårørende da hun var syk. Her kan vi melde om ganske mange tårer og varme følelser hele episoden.

Vi håper du vil finne frem til selve podcasten «Uforstyrra» på itunes, Spotify eller en podcastapp for Android. Du kan også følge denne linken.

Lykkelig hilsen fra Ingrid og Elin

^