ROS lanserer podcast

Aktuelt

25. februar lanserer vi endelig podcasten «Uforstyrra» – en podcast med åtte episoder erfaringshistorier om spiseforstyrrelser. Vi er så stolte og klare for å dele den med dere. 

I samarbeid med Extrastiftelsen og produksjonsbyrået Både og, har ROS laget sin egen podcast.

Episodene inneholder historier fra flere ulike stemmer. Blant annet har vi fått med sjefen sjøl Irene (ROS generalsekretær – red anm) til å fortelle om sin vei for å bli frisk fra bulimi, og vår frivillige rådgiver Sunniva forteller om evig slanking og overspisningslidelse. I tillegg har Ingrid hatt besøk i studio av sin gode venn Marius, som har kjempet mot anoreksi i mange år av sitt liv.

Å produsere denne podcasten har lært oss masse. Blant annet har Joakim Kleven gitt tips om hvordan man manøvrerer selvbildet i influensenes verden, og vi har fått en kort introduksjon i hva Mindful Eating og stillhet kan bidra med i en tilfriskningsprosess.

For mange kan selvskading være vanskelig å forstå, noe vi også har kjent på, derfor var det fint å få avkreftet noen myter sammen med Mona Sjæklesæther Pettersen. Sist, men ikke minst, tok Elin en prat med pappan sin om hvordan det var å være hennes pårørende da hun var syk. Her kan vi melde om ganske mange tårer og varme følelser hele episoden.

Vi håper du vil finne frem til selve podcasten «Uforstyrra» på itunes, Spotify eller en podcastapp for Android. Du kan også følge denne linken.

Lykkelig hilsen fra Ingrid og Elin

Flere nyheter

ROS fyller 40 år

I 2023 markeres ROS sitt 40-årsjubileum! Bli med på vårt jubileumsseminar 2. juni.

Toxic – sesong 2

Denne våren kommer sesong to av Toxic, en dramaserie om spiseforstyrrelser hos menn.

Støtte fra Grieg Foundation

Det var med stor glede vi mottok budskapet om at Grieg Foundation vil styrke ROS med kr 1 500 000.

Jul

Åpningstider og nyttig innhold knyttet til julehøytiden.

NESTE AKTIVITETER

6. april 2023
Bergen
Pårørendegruppe
13. april 2023
Bergen
Temakveld: Spiseforstyrrelser og frafall i behandling
17. april 2023
Oslo
Pårørendegruppe
18. april 2023
Stavanger
Temakveld: Relasjoner

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.