Spørsmål & svar

hei jeg slitter med tics adhd og angst og deppresion hva gjør eg
Dato: 29.september 2023

Gutt/mann, 

13 år

hei jeg slitter med tics adhd og angst og deppresion hva gjør eg

ROS svarer

Hei, takk for at du tar kontakt.

 

Så fint at du søker råd  om hva du skal gjøre når du sliter med dette. Jeg vet ikke hvordan dette er for deg, men kan se for meg at det kan være overveldende å skulle håndtere mange utfordringer på en gang. Jeg vil råde deg til å snakke med en trygg  voksen om dette. Det kan være noen i familien, en lærer eller helsesykepleier på skolen. Jeg vil også oppfordre deg til å snakke med fastlegen din. Fastlegen din vil hjelpe deg til å finne ut hvilken hjelp som er best for deg. Dersom du kjenner på behov for å bare snakke med noen om det du står i, og ikke helt klarer å snakke med noen nær deg, så finnes det flere lavterkseltilbud, f.eks. korspahalsen.no, eller blåkors sin egen chat snakkompsyken.no for barn og unge.

Her kan du finne mer oversikt over hjelp som finnes.

 

ROS - rådgivning om spiseforstyrrelser er en tjeneste for mennesker som har et vanskelig forhold til mat, kropp, vekt og/eller trening. Og vi har da også mest kunnskap om dette, og begrenset kunnskap til å hjelpe med det du beskriver her. Dersom du kjenner at forholdet til mat og kropp er vanskelig, så er du velkommen til å snakke med oss. Kanskje det da kan være fint for deg å ta kontakt på vår anonyme chat.

 

Håper dette kan være til hjelp.

 

Med vennlig hilsen rådgiver i ROS.

ROS

NESTE AKTIVITETER

19. august 2024
Bergen
Gruppetilbud for personer med overspisingsproblematikk
20. august 2024
Digitalt
Digitalt Kurs: Selvmedfølelse (Fullbooket)
27. august 2024
Trondheim
Temakveld: Spiseforstyrrelser og kroppsbilde
1. september 2024
Digitalt
Lukket pårørendegruppe (digitalt) DATO KOMMER

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.