Spørsmål & svar

Hvor kan jeg få hjelp på Voss?
Dato: 5.september 2023

Jente/kvinne, 

42 år

Hvor kan jeg få hjelp på Voss?

ROS svarer

Hei,

 

Og takk for at du tar kontakt. Ettersom du tar kontakt her, går jeg ut ifra at du ønsker hjelp med en form for spiseproblematikk, og lurer på hvor du kan få hjelp. Om du ønsker å benytte deg av våre tilbud, vil jeg anbefale de digitale tilbudene vi har dersom det blir for langt for deg å komme til senteret vårt i Bergen.

Vi tilbyr individuelle samtaler digitalt, og på senteret i Bergen. For å komme i kontakt for å bli satt på venteliste, tar man enten kontakt på [email protected] for digitale samtaler, eller på [email protected] for fysiske samtaler i Bergen.
Vi tilbyr også kurs i Mindfull eating og selfcompassion mindfullness, begge som digitale kurs. For flere aktiviteter som skjer både i Bergen og digitalt, kan du føle med på hjemmesiden vår i aktivitetskalenderen.

Dersom du lurer på ulike behandlingstilbud som er lokalt i Voss, vil jeg anbefale deg å kontakte fastlegen din som vil kunne hjelpe deg videre med informasjon om tilbud som er i nærheten.

Håper dette gir deg svar på det du lurer på. Om du har flere spørsmål, kan du enten kontakte oss på telefon eller chat.

Med vennlig hilsen rådgiver i ROS

ROS

NESTE AKTIVITETER

3. juni 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. juni 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe
7. juni 2024
Bergen
Pårørendeseminar
12. juni 2024
Trondheim
Åpen pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.