Spørsmål & svar

Dato: 19.april 2024

Gutt/mann, 

13 år

jeg blir kalt neger og jeg får ikke spist pga dette

ROS svarer

Hei, 

og takk for at du skriver til oss. Det er leit å høre at du blir plaget, og at dette gjør at du ikke spiser. Det å oppleve vanskelige ting i livet, kan noen ganger påvirke matlyst og hvordan man spiser. Du sier ikke så mye om situasjonen din, og spør heller ikke om noe konkret. Men om du opplever at dette har ført til et vanskelig forhold til mat, eller at du har problemer med å få i det mat, er det viktig å oppsøke mer hjelp. 

Det er viktig å snakke med noen, uansett hvor stort eller smått det man opplever kan føles. Så det å snakke med noen man stoler på, så tidlig som mulig, er ofte det beste. Om du ønsker å snakke mer med en rådgiver i ROS, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på vår anonyme chat. Der kan du si mer om hvordan dette er for deg, og da er det lettere å finne mer ut av hva som kan være lurt å gjøre i din situasjon. 

Ønsker deg alt godt, 

Med vennlig hilsen rådgiver i ROS

ROS

NESTE AKTIVITETER

25. mai 2024
Trondheim
Dagsretreat med yoga, avspenning og musikkmeditasjon (utsatt til høsten 2024)
29. mai 2024
Trondheim
Pårørendeseminar
3. juni 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. juni 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.