Spørsmål & svar

Spørsmål: 1.januar 1970

Jente/kvinne, 

11 år

Hvis jeg var spiseforstyrrelser og jeg ikke har spist på 3 uker hvor lenge blir jeg innlagt på sykehus da

ROS svarer

Hei, 

Og takk for at du skriver til oss. Du lurer på om dersom man har en spiseforstyrrelse og ikke har spist på 3 uker, vil være grunn til at man blir innlagt på sykehus og hvor lenge. Hvor lenge man må være innlagt på sykehus, kan være veldig forskjellig fra person til person. Det kommer an på hvor syk man er og hvordan behandlingen på sykehuset fungerer.
Det er ikke alltid at en innleggelse er den behandlingsformen man får. Det finnes også andre måter å få hjelp med en spiseforstyrrelse. Det er derfor ikke så lett å gi et nøyaktig svar på det du spør om. Hvis man er i en situasjon, hvor man er innlagt og lurer på hvor lenge man må være det, vil det være lurt å spørre de som jobber på sykehuset hvor lang tid de tror det vil ta. De vet mer om hele situasjonen og kan derfor kunne svare litt bedre. 

Dersom du lurer på mer, kan vår anonyme chat også være et fint sted å snakke med noen på. Da vil man kunne forklare litt mer om det man lurer på og kunne få svar litt raskere. På chatten vår kan man både spørre om det man lurer på, men også bare snakke med noen om hvordan man har det. Det er helt anonymt, noe mange synes er veldig trygt og fint. Og de man møter på chat, har kanskje også hatt en spiseforstyrrelse tidligere, men blitt frisk. Det kan for noen være fint å prate med noen som kanskje vet litt hvordan det kan være.

Håper at du får litt svar på det du lurte på, eller tar kontakt med oss på chatten vår :)

Med vennlig hilsen rådgiver i ROS

ROS

NESTE AKTIVITETER

26. september 2023
Trondheim
Temakveld: Selvet og spiseforstyrrelser
27. september 2023
Trondheim
Pårørendeseminar: «Det friske i det syke»
2. oktober 2023
Oslo
Åpen pårørendegruppe
3. oktober 2023
Bergen
Yogagruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.