På lag med kroppen – gratis treningsprogram

Aktuelt

ROS lanserer gratis treningsprogram i Tromsø. Sammen med SATS i Tromsø sentrum søker vi deltagere til et helt nytt prosjekt.

–  Sliter du med motivasjon for å komme i gang med styrketrening?

–  Sliter du med mat, kropp og selvbilde?

– Har du kanskje hatt en spiseforstyrrelse?

– Har du drømt om å komme i gang med trening, men synes treningssenter er skummelt?

ROS Troms og Finnmark skal fra september 2024 sette sammen en gruppe med 10 deltagere som får individuelle treningsprogram, ukentlig trening, gruppesamtaler og mulighet for en til en samtaler med rådgiver i ROS.  Gruppen ledes av Sondre Huun som er rådgiver i ROS og utdannet fysioterapeut. Mer informasjon får du ved å søke om plass i gruppen. Tilbudet er gratis og et samarbeid mellom SATS og ROS. Vi vil ha en motivasjonssamtale med de som søker – men ved stor pågang må vi ta loddtrekning av deltagere etter samtale.

Påmelding: [email protected]

Flere nyheter

Med støtte fra Grieg Foundation vil ROS kunne drifte og videreutvikle alle våre digitale veiledningstilbud for barn, unge og deres pårørende.
Mange gutter og menn balanserer på en tynn linje mellom et sunt og usunt forhold til mat, kropp og trening. Hvor går grensen?
Har du noen gang lurt på hva som skjer etter at noen har gjennomgått intensiv behandling for en spiseforstyrrelse? Det har vi!
Overspisingslidelse er den mest vanlige spiseforstyrrelsen, men allikevel den det mangler mest kunnskap om. Det har vi gjort noe med!

NESTE AKTIVITETER

19. august 2024
Bergen
Gruppetilbud for personer med overspisingsproblematikk
20. august 2024
Digitalt
Digitalt Kurs: Selvmedfølelse (Fullbooket)
27. august 2024
Trondheim
Temakveld: Spiseforstyrrelser og kroppsbilde
1. september 2024
Digitalt
Lukket pårørendegruppe (digitalt) DATO KOMMER

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.