Operasjon selvfølelse

Hei!

Vi er Operasjon Selvfølelse! Vi skal representere den unge stemmen i ROS og vi skal jobbe for at barn og unge skal ha det bra med seg selv. Vi vil blant annet ha fokus på hvordan vi snakker om oss selv,  hvordan vi påvirker og blir påvirket av dem rundt oss, hvordan vi kan jobbe for å ha en god selvfølelse og hva som skal til for at man skal tørre å snakke om det som er vanskelig.

Vi skal også gjøre ROS sitt tilbud mer kjent blant unge, og forhåpentligvis bidra til at flere kan få hjelp så tidlig som mulig.

Følg vår Instagramkonto: @operasjonsf 

Videoserie

Vi har laget en videoserie som består av åtte videoer som tar for seg temaer vi synes er viktige. Jobber du i skole eller andre steder der disse temaene er relevante? Bruk gjerne videoene våre!

Om oss

Berge

Hei! Jeg heter Berge og er 15 år. Jeg driver med fekting og tegning på kulturskolen. Jeg er en ganske nerdete person og det jeg har lyst til å bidra i Operasjon Selvfølelse med at folk skal være klar over hvordan de påvirker andre både negativt og positivt! Og at de skal ha det generelt bra!

Rikke

Hei! Jeg heter Rikke og er 15 år. Jeg elsker å drive med teater og kunne få lov til å drive med det jeg elsker. Det jeg ønsker å jobbe for i Operasjon Selvfølelse, er at alle skal få en fin hverdag der de kan føle seg bra og god nok!

Magnus

Hei! Jeg er Magnus, 14 år. På fritiden elsker jeg å drive med teater og å være med venner. Jeg er med i Operasjon Selvfølelse fordi jeg er opptatt av at ungdom skal få et bedre forhold til sin psykiske helse, kanskje spesielt vi gutter trenger å være mer åpne om det. Jeg håper vi kan hjelpe mange unge.

Iris

Hei! Mitt navn er Iris og jeg er 16 år. Jeg ser på meg selv som veldig samfunnsengasjert. Jeg er også utrolig glad i å høre og spille musikk. Grunnen til at jeg er med i Operasjon selvfølelse er fordi psykisk helse er utrolig viktig for meg, og jeg vil bruke mine egne erfaringer, kunnskaper og stemme til å hjelpe andre. Det er også viktig for meg at befolkningen, men spesielt barn og unge får mer kunnskap om den psykiske helsen, og lære verktøy til å kunne håndtere det livet vil bringe.

Sara

Hei! Jeg heter Sara Vanilje og er 15 år! Jeg er  kjempe glad i dans, teater og sang. Operasjon Selvfølelse virker som en perfekt ting for meg fordi jeg er veldig engasjert i psykisk helse og hvordan vi unge skal ha det.

Heidi-Emilie

Hei! Jeg heter Heidi-Emilie og er 15 år. På fritiden elsker jeg å drive med teater, dans og speiding. Jeg er med i Operasjon Selvfølelse fordi jeg ønsker at alle skal ha det bra med seg selv og at flere unge skal tørre å snakke om hvordan de har det. Jeg håper at vi kan gjøre det enklere for unge å få hjelp til å håndtere de vonde følelsene sine.

Marie

Hei! Jeg heter Marie og er 15 år. Jeg elsker å være sammen med andre mennesker, prøve nye ting og trene. Jeg er veldig også opptatt av likestilling og rettferdighet i samfunnet. Jeg er med i Operasjon Selvfølelse for å spre glede, og for å normalisere å snakke om psykisk helse! Og for at alle skal ha det bedre med seg selv, selvfølgelig.

Annichen

Hei! Jeg heter Annichen og er 15 år gammel. Jeg brenner for god psykisk helse, og spesielt blant ungdom. Jeg er med i Operasjon Selvfølelse fordi det skaper en plattform der unge kan komme og snakke om vanskelige ting, når de kanskje ikke har andre steder å gå. Dette er noe jeg anser som svært viktig, og jeg ønsker å spre tilbudet til så mange som mulig! Å ha kunnskap om god psykisk helse er nødvendig for å kunne ha det godt.
Operasjon Selvfølelse er et prosjekt støttet av Stiftelsen Dam.

Ved spørsmål eller annet, ta kontakt med prosjektleder Nina Hvidsten: [email protected].

NESTE AKTIVITETER

1. juli 2024
Trondheim
Ungdomsuke
19. august 2024
Bergen
Gruppetilbud for personer med overspisingsproblematikk
20. august 2024
Digitalt
Digitalt Kurs: Selvmedfølelse (Fullbooket)
2. september 2024
Digitalt
Kurs: Mindful Eating

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.