was successfully added to your cart.

Handlekurv

Aktuelt

Operasjon selvfølelse

Hei!

Vi er Operasjon Selvfølelse! Vi skal representere den unge stemmen i ROS og vi skal jobbe for at barn og unge skal ha det bra med seg selv. Vi vil blant annet ha fokus på hvordan vi snakker om oss selv,  hvordan vi påvirker og blir påvirket av dem rundt oss, hvordan vi kan jobbe for å ha en god selvfølelse og hva som skal til for at man skal tørre å snakke om det som er vanskelig.

Vi skal også gjøre ROS sitt tilbud mer kjent blant unge, og forhåpentligvis bidra til at flere kan få hjelp så tidlig som mulig.

Følg vår Instagramkonto: @operasjonsf 

Om oss

Hermine

Hei! Jeg heter Hermine og er 13 år. Jeg elsker mennesker og er opptatt av at alle skal bli sett og hørt uansett størrelse, alder, etnisitet, interesser og så videre. Jeg synes det er viktig at de unges stemmer blir hørt, derfor er jeg med i Operasjon Selvfølelse! 

Berge

Hei! Jeg heter Berge og er 14 år. Jeg driver med fekting og tegning på kulturskolen. Jeg er en ganske nerdete person og det jeg har lyst til å bidra i Operasjon Selvfølelse med at folk skal være klar over hvordan de påvirker andre både negativt og positivt! Og at de skal ha det generelt bra!

Synne

Hei, jeg heter Synne og er 15 år. Jeg elsker alt med musikk og spesielt dans, det er da jeg føler meg mest fri og det gir meg mestringsfølelse. Jeg ble medlem av ROS sitt ungdomspanel fordi den psykiske helsen er noe jeg er veldig engasjert i, og den blir ikke alltid sett på som like viktig som en fysisk skade. Nå som jeg representerer Operasjon Selvfølelse er målet mitt å få flere unge og voksne til å snakke ut om den psykiske helsen og få kjenne på sin egen mestringsfølelse.

Rikke

Hei! Jeg heter Rikke og er 14 år. Jeg elsker å drive med teater og kunne få lov til å drive med det jeg elsker. Det jeg ønsker å jobbe for i Operasjon Selvfølelse, er at alle skal få en fin hverdag der de kan føle seg bra og god nok!

Magnus

Hei! Jeg er Magnus, 13 år og på fritiden elsker jeg å drive med teater og å være med venner. Jeg er med i Operasjon Selvfølelse fordi jeg er opptatt av at ungdom skal få et bedre forhold til sin psykiske helse, kanskje spesielt vi gutter trenger å være mer åpne om det. Jeg håper vi kan hjelpe mange unge.

 


Operasjon Selvfølelse er et prosjekt støttet av Stiftelsen Dam, med varighet ut 2021.

Ved spørsmål eller annet, ta kontakt med prosjektleder Nina Hvidsten: nina@nettros.no.

^