was successfully added to your cart.

Handlekurv

Ventende kurs og grupper

Kurs: Mindful Self-Compassion

Nytt kurstilbud hos ROS – Mindful Self-Compassion

Mange av oss lever med en ganske så streng indre kritiker. Denne indre kritikeren kan lett redusere vår livskvalitet og dermed hindre oss i å leve et godt og gledesfylt liv. Det er mye i dagens samfunn som applauderer perfeksjonisme og effektivitet. Egenskaper som også begrenser oss i stor grad og som til tider etterlater både skam og skyldfølelse. Mindful Self-Compassion eller oversatt til norsk; Oppmerksom selv-medfølelse er et kurs som gir oss nyttige verktøy for å møte oss selv på en ny måte. Fokuset rettes innover for å bli kjent med sider i deg selv som ofte ikke blir lyttet til. Spørsmål som «Hva trenger jeg virkelig nå?» eller «Hvordan har jeg det egentlig nå?» er helt essensielle. Du vil få en innføring i mange enkle men effektive øvelser som vil veilede deg nærmere deg selv med respekt og mer varme enn tidligere.

Mindful Self-Compassion (MSC) er utviklet av Dr. Christopher Germer og Dr. Kristin Neff fra USA. Programmet ble utviklet i 2010 og har solid forskning bak seg som kan vise til svært gode resultater. Spesielt innenfor psykisk helse. 

ROS vil tilby digitale 6 ukers-kurs i Mindful Self-Compassion, høsten 2020.

Instruktør: Irene Kingswick. Generalsekretær i ROS. Har en master i psykisk helse og instruktørutdannelse innenfor Mindfulness (MBSR/MBCT) fra VID og NTNU samt instruktørutdannelse innenfor Mindful Eating og Mindful Self Compassion.

Ved interesse eller andre spørsmål, kontakt Irene på: irene@nettros.no

^