Ventende kurs og grupper

Kurs: Mindful Self-Compassion

Hva trenger jeg i møte med meg selv? Nytt kurstilbud på nett!

Nye kurs starter i midten av februar.

De fleste av oss kjenner på medfølelse med våre nære venner når de sliter. Hvordan vil det ha vært å få den samme omsorgsfulle oppmerksomheten fra deg selv når du trenger det?

Alt som kreves er et oppmerksomhetsskifte – å erkjenne at som menneske, er du også en verdig mottaker av medfølelse. Selvmedfølelse innebærer evne til å trøste og berolige oss selv og motivere oss med oppmuntring når vi lider, feiler eller føler oss utilstrekkelige. Selvmedfølelse læres delvis ved å knytte kontakt med vår medfødte evne til medfølelse ovenfor andre for så å inkludere oss selv i den omgangskretsen. Å praktisere selvmedfølelse hjelper oss også til å opprettholde og utvide vår medfølelse for andre.

Hvem passer kurset for?
– For alle som kjenner seg igjen i beskrivelsen av selvmedfølelse over
– For alle som har utfordringer med å forholde seg til seg selv på en vennlig og aksepterende måte
– For alle som kjenner på at kropp, mat og følelser er vanskelig

Dr. Chris Germer fra USA er en av grunnleggerne av programmet MSC – Mindful Self Compassion. Germer mener at MSC er et av de beste verktøy mot skam!

Mer informasjon om kurset: https://nettros.no/msc-pa-nett/

Instruktør:
Kurset ledes av Irene Kingswick som er generalsekretær i ROS. Irene har en master i psykisk helse og har 3 års utdannelse på universitetsnivå innenfor Mindfulness. Hun er godkjent instruktør i programmene MBSR – Mindfulness based stress reduction, MBCT – Mindfulness based cognitive therapy, MECL – Mindful eating concious living og MSC – Mindful Self compassion. Irene har ledet mindfulnessgrupper i ROS siden 2013 og har egenerfaring innenfor spiseforstyrrelser.

Ved interesse, ta kontakt med Irene på e post: irene@nettros.no

Kurset er støttet av Stiftelsen DAM.

^

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.