OPERASJON SELVFØLELSE DELER UT

HELT EKTE

FOR FREMRAGENDE INNSATS I Å HJELPE ANDRE MED SELVFØLELSEN

«Operasjon Selvfølelse» ønsker å hedre personer som har gjort en spesielt god innsats for at unge kan føle seg bra med seg selv.  Vi vil fremme dem som tør å være Helt Ekte.

8. oktober ble Victor Sotberg kåret til vinner. Gratulerer!!

Stempelgs

De nominerte

Victor Sotberg

Programleder og Tv-profil Victor Sotberg har det siste året gjort mye for at barn og unge skal få bedre selvfølelse. Han frontet BlimE kampanjen for NRK Super, åpnet opp om mobbing og dårlig selvfølelse under barneskolen og ungdomskolen på tv-programmet Lindmo. I 2020 publiserte Victor boken «Bare Victor», som skal hjelpe unge med å finne seg selv. Victor har også vært åpen om egen seksuell legning og snakker ofte om følelser og psykisk helse i ulike kanaler. Vi i Operasjon Selvfølelse ser på han som et stort og ekte forbilde for barn og unge. 

Camilla Lorentzen

Camilla Lorentzen er influenser som i stor grad byr på seg selv. Tidligere jobbet hun i Fitnok AS som arbeider for at alle jenter skal få muligheten til å trene og bruke kroppene sine uansett størrelse. Camilla er utdannet PT og ble nominert til Vixen Awards 2019 i kategorien trening og helse. Hun har også en podcast sammen med sin forlovede, Julie Visnes, der de snakker om seksualitet og selvfølelse jenter imellom. I podcasten snakker hun også om psykisk helse, sin egen legning og andre tabubelagte temaer. Vi i Operasjon Selvfølelse vil nominere Camilla fordi hun er så åpen, ærlig og ekte!

Martine Halvorsen

Martine Halvorsen er blogger og influenser som er opptatt av å vise frem alle sider av livet. Hun ble kjent gjennom dokumentarserien «Sykt perfekt» og har siden gitt ut boken «Sykt normal». Her kan vi lese om livet bak døra til jenterommet og de smilende profilbildene på sosiale medier.  Og om å tørre å være den man er. Hun står også bak podcasten «Sykt ærlig med Martine» der hun tar opp mange viktige tema, blant annet rundt kropp og selvfølelse. Vi i Operasjon Selvfølelse ser på Martine på et stort forbilde som tør å vise sine sårbarheter og som tør å være ekte. 

[IT_EPOLL id="13080"][/IT_EPOLL]

NESTE AKTIVITETER

2. oktober 2023
Oslo
Åpen pårørendegruppe
3. oktober 2023
Bergen
Yogagruppe
5. oktober 2023
Bergen
Åpen pårørendegruppe
12. oktober 2023
Oslo
Fagkveld: Hva gjør vi med folkehelseproblemet spiseforstyrrelser?

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.