Grieg Foundation styrker ROS sitt rådgivningstilbud

Aktuelt

17.06.2024

På bildet: Ingvild Hestad (Grieg Foundation), Irene Kingswick (ROS) og Elise Birkeland (Grieg Foundation).


Støtte fra Grieg Foundation

Det var med stor lettelse og glede vi mottok budskapet fra Grieg Foundation om at de vil styrke ROS sitt rådgivningstilbud med kr 4 millioner. Med denne støtten vil vi kunne drifte og videreutvikle alle våre digitale veiledningstilbud for barn, unge og deres pårørende. Vi er så takknemlige for støtten!

Flere nyheter

ROS lanserer gratis treningsprogram i Tromsø. Sammen med SATS i Tromsø sentrum søker vi deltagere til et helt nytt prosjekt. – Sliter du med motivasjon

Mange gutter og menn balanserer på en tynn linje mellom et sunt og usunt forhold til mat, kropp og trening. Hvor går grensen?
Har du noen gang lurt på hva som skjer etter at noen har gjennomgått intensiv behandling for en spiseforstyrrelse? Det har vi!
Overspisingslidelse er den mest vanlige spiseforstyrrelsen, men allikevel den det mangler mest kunnskap om. Det har vi gjort noe med!

NESTE AKTIVITETER

19. august 2024
Bergen
Gruppetilbud for personer med overspisingsproblematikk
20. august 2024
Digitalt
Digitalt Kurs: Selvmedfølelse (Fullbooket)
27. august 2024
Trondheim
Temakveld: Spiseforstyrrelser og kroppsbilde
1. september 2024
Digitalt
Lukket pårørendegruppe (digitalt) DATO KOMMER

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.