was successfully added to your cart.

Handlekurv

Aktuelt

Årets Nykommer i Frivilligheten

Kine Sliper fra ROS i Trondheim er vinner av prisen Årets Nykommer i Frivilligheten!

– Etter at jeg begynte å jobbe som frivillig i ROS, så har det skjedd et skifte. De vanskelige erfaringene jeg har hatt i livet, har for meg blitt store fordeler og store styrker. Når jeg møter noen som har det vondt, så trenger de ikke å forklare hvordan det er. Jeg vet hvordan det er, og jeg ser hvor utfordrende det kan være å gå med det alene.

På bakgrunn av sin egenerfaring med spiseforstyrrelser ble Kine frivillig i ROS Trøndelag, desember 2018. Siden den gang har hun delt av sin tid og sin kompetanse via vår rådgivningschat og via individuelle samtaler med personer som har et vanskelig forhold til kropp og mat. I høst startet hun i tillegg opp kurset «Å finne seg selv i spiseforstyrrelsen» og hun skal fronte brukerstemmen i et nytt opprettet kommunalt råd for mennesker med psykiske lidelser i Trondheim Kommune.

Kine var en av tre finalister til prisen Årets Nykommer i Frivilligheten, som deles ut av Frivillighet Norge og Frivillig.no. I den forbindelse har Ane Dahl Torp spilt inn hennes historie og belyst hennes engasjement i ROS. Se https://frivillighetensdag.no/rets-nykommer

Mine tyngste erfaringer – min største styrke

På Frivillighetens dag 5. desember, ble Kine kåret til vinner! Vi gratulerer!

 

 

^