was successfully added to your cart.

Handlekurv

Temakveld: Trening og spiseforstyrrelser

Trening er i utgangspunktet utelukkende bra for oss. Kroppen vår er skapt for bevegelse, og i en verden som stadig trigger oss til inaktivitet er det anbefalt å gjøre mer av nettopp det å bevege seg. Samtidig ser vi at fokus på trening tar overhånd for stadig flere. Vi dyrker og realiserer oss selv gjennom kroppsprosjektet, eller at en lang og hard løpetur kan være et forsøk på å løpe vekk fra noe vondt og vanskelig.

Kan det som i utgangspunktet skulle være bra for oss, bli det motsatte?Når blir sunt usunt? Når går treningen fra å være en positiv dedikasjon til en destruktiv avhengighet?Hvordan legge merke til og hva kan man gjøre når treningen ikke lengre er positiv for oss? 

Cathrine Nitter fra ROS skal prøve å svare på disse spørsmålene. Cathrine har vært ansatt ved hovedkontoret i ROS i fire år og kom inn i organisasjonen på bakgrunn av erfaringer som pårørende. Cathrine har videre en master i helsefremmende arbeid og helsepsykologi, hvor hun blant annet har fordypet seg i kroppsbilde. Hun har lenge vært spesielt interessert i koblingen mellom spiseforstyrrelser og trening.

Tid: Onsdag 18. november kl 18.00-19.30.

Sted: Bybroen vgs, Kjøpmannsgata 12, Trondheim. Klasserom 5.

Temakvelden er gratis og åpen for alle interesserte. Velkommen!

^