Aktivitet

Sted: Bergen
Dato: 13. april 2023
18:00
19:30

Temakveld: Spiseforstyrrelser og frafall i behandling

Jeg ønsker å invitere til temakveld og åpen samtale om spiseforstyrrelser og frafall fra behandling. Denne temakvelden vil vi snakke om hva spiseforstyrrelser er, hva behandling kan innebære og hvorfor så mange opplever behandling som vanskelig. Dette er en temakveld som både kan passe for deg som strever med et problematisk forhold til kropp og mat, eller som kanskje kjenner noen som gjør det.

Oda Dybvik Dahlsveen

Mitt navn er Oda Dybvik Dahlsveen. Jeg skriver for tiden doktorgrad for Universitetet i Bergen om spiseforstyrrelser og frafall fra behandling. I min doktorgrad forsøker vi å undersøke hvorfor så mange enten takker nei til eller velger å avslutte sin behandling i spesialisthelsetjenesten. Vi håper økt kunnskap om tema kan bidra til et bedre behandlingstilbud. I tillegg har jeg nylig begynt å jobbe som psykolog med Regional avdeling for spiseforstyrrelser ved Haukeland Universitetssykehus.

Tid: torsdag 13. april, kl. 18-19.30

Sted: ROS Vestland, Strandgaten 6, Bergen, 6. etasje

NESTE AKTIVITETER

4. mars 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
7. mars 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe
13. mars 2024
Trondheim
Åpen pårørendegruppe
4. april 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.