Aktivitet

Sted: Bergen
Dato: 1. september 2022

Temakveld: «Det som aldri stilner»

Velkommen til gratis temakveld i regi av ROS Vestland

Denne kvelden åpnes «Det som aldri stilner», en lydutstilling om spiseforstyrrelser basert på egenerfaringshistorier. Ester Thomassen, egenerfaring med anoreksi, vil dele sin historie og kunstner Hanne Dahl Geving vil fortelle litt om bakgrunnen for prosjektet samt gi et innblikk i innhold.

ROS – rådgivning om spiseforstyrrelser Vestland har gleden av å presentere utstillingen, «Det som aldri stilner» av Hanne Dahl Geving. Utstillingen er støttet av Stiftelsen Dam og er et samarbeidsprosjekt mellom ROS og kunstner Hanne Dahl Geving.«Det som aldri stilner» er en lydutstilling med tema spiseforstyrrelser, som formidler egenerfaringshistorier fra totalt ni informanter som selv har eller har hatt en spiseforstyrrelse. I arbeidet med denne utstillingen har Hanne intervjuet fire menn og fem kvinner i alderen 18-32 år. I disse intervjuene fortalte de om livet med spiseforstyrrelser, hvordan sykdommen har påvirket livslysten, relasjoner, framtidsutsikter og forholdet til egen kropp, selvbilde og selvfølelse. Materialet fra disse intervjuene er utgangspunktet for utstillingen, «Det som aldri stilner», som nå skal vises i kultursalen ved Ny-Krohnborg senter i Bergen fra 1. september til 7. september 2022.

Om Hanne: Hanne Dahl Geving arbeider som kunstner i Trondheim og har egenerfaring med spiseforstyrrelser. Hun har en master i fotojournalistikk fra Mittuniversitetet, Sverige og en bachelor i fotografi fra University for the Creative Arts, England. Hun har arbeidet med en rekke medium inkludert fotografi, video, tekst, lyd og hennes arbeider har blitt vist på forskjellige visningssteder både nasjonalt og internasjonalt som blant annet, Centum för fotografi (SE), Kystmuseet i Sør Trøndelag (NE), Sundsvall Könstforening (SE), Teaterhuset Avant Garden (NO) og Porsgrunn Kunstforening (NE).

Tid: Torsdag 1. september kl. 18.00-19.30

Sted: Kultursalen ved Ny-Krohnborg senter

4. oktober 2022
Bergen

Lukket pårørendegruppe

6. oktober 2022
Bergen

Yogagruppe

6. oktober 2022
Bergen

Pårørendegruppe

11. oktober 2022
Bergen

Temakveld: Kropp og følelser

^

NESTE AKTIVITETER

4. oktober 2022
Stavanger
Temakveld: Overspising
4. oktober 2022
Bergen
Lukket pårørendegruppe
5. oktober 2022
Tromsø
Lukket pårørendegruppe
6. oktober 2022
Bergen
Yogagruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.