Aktivitet

Sted: Oslo
Dato: 19. september 2022
18:00

Temakveld: Det som aldri stilner

Denne kvelden åpnes «Det som aldri stilner», en lydutstilling om spiseforstyrrelser basert på egenerfaringshistorier.

Kunstner Hanne Dahl Geving vil fortelle litt om bakgrunnen for prosjektet samt gi et innblikk i innhold. Amanda som nylig har gitt ut boken, «Hvis jeg bare venter lenge nok» vil dele sin historie med spiseforstyrrelse og lese et utdrag fra boken. Det blir også mulighet for å besøke lydutstillingen.

Om Hanne:
Hanne Dahl Geving arbeider som kunstner i Trondheim og har egenerfaring med spiseforstyrrelser. Hun har en master i fotojournalistikk fra Mittuniversitetet, Sverige og en bachelor i fotografi fra University for the Creative Arts, England. Hun har arbeidet med en rekke medium inkludert fotografi, video, tekst, lyd og hennes arbeider har blitt vist på forskjellige visningssteder både nasjonalt og internasjonalt som blant annet, Centum för fotografi (SE), Kystmuseet i Sør-Trøndelag (NE), Sundsvall Könstforening (SE), Teaterhuset Avant Garden (NO) og Porsgrunn Kunstforening (NE).

Om Amanda:
Amanda jobber som frivillig i ROS, og har selv egenerfaring med spiseforstyrrelser. Hun kastet opp for første gang da hun var 16 år, noe som skulle vise seg å bli vanskelig å komme ut av. I dag er hun heldigvis frisk, og har nylig gitt ut boken «Hvis jeg bare venter lenge nok» der hun deler sin historie og veien ut av spiseforstyrrelsen.

Tid: Mandag 19/9 kl 18-20
Sted: Sagene Samfunnshus- Kristiansandsgate 2, Oslo

Velkommen!

6. februar 2023
Oslo

Gruppetilbud - overspising (fulltegnet)

6. februar 2023
Oslo

Pårørendegruppe

6. mars 2023
Oslo

Pårørendegruppe

17. april 2023
Oslo

Pårørendegruppe

^

NESTE AKTIVITETER

6. februar 2023
Oslo
Pårørendegruppe
6. februar 2023
Oslo
Gruppetilbud - overspising (fulltegnet)
7. februar 2023
Tromsø
Temakveld: Vanskelige følelser
14. februar 2023
Bergen
Lukket pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.