Aktivitet

Sted: Stavanger
Dato: 13. september 2022
18:00

Temakveld: Det som aldri stilner

Velkommen til gratis temakveld i regi av ROS Senter i Rogaland.

Denne kvelden arrangeres i forbindelse med «Det som aldri stilner», en lydutstilling om spiseforstyrrelser basert på egenerfaringshistorier. Kunstner Hanne Dahl Geving vil fortelle litt om bakgrunnen for prosjektet samt gi et innblikk i innhold og en av de frivillige ved ROS Rogaland, Ella Heggebø Nesvik vil gi en mer utdypning av sin historie med spiseforstyrrelser.  Det blir også mulighet for å besøke lydutstillingen.

Om Hanne:
Hanne Dahl Geving arbeider som kunstner i Trondheim og har egenerfaring med spiseforstyrrelser. Hun har en master i fotojournalistikk fra Mittuniversitetet, Sverige og en bachelor i fotografi fra University for the Creative Arts, England. Hun har arbeidet med en rekke medium inkludert fotografi, video, tekst, lyd og hennes arbeider har blitt vist på forskjellige visningssteder både nasjonalt og internasjonalt som blant annet, Centum för fotografi (SE), Kystmuseet i Sør-Trøndelag (NE), Sundsvall Könstforening (SE), Teaterhuset Avant Garden (NO) og Porsgrunn Kunstforening (NE).

Les mer om Hanne og hennes prosjekter på: www.hannedahlgeving.com

Tid: Tirsdag 13. september kl 18.00-19.30
Sted: Midjord Bydelshus, Nordre Ramsvigvei 1, 4015 Stavanger

Temakvelden er gratis og åpen for alle interesserte.

No data was found

NESTE AKTIVITETER

2. oktober 2023
Oslo
Åpen pårørendegruppe
3. oktober 2023
Bergen
Yogagruppe
5. oktober 2023
Bergen
Åpen pårørendegruppe
12. oktober 2023
Oslo
Fagkveld: Hva gjør vi med folkehelseproblemet spiseforstyrrelser?

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.