was successfully added to your cart.

Handlekurv

Temakveld: Ansikt til ansikt

Velkommen til gratis temakveld i regi av ROS Trøndelag.

Tema: Ansikt til ansikt – pasient møter behandler.

Foredragsholdere: Ingvild Gjesbakk og Hanne Tenggren.

Ingvild Gjesbakk er 23 år. Hun har alltid vært et sprudlende vesen som har likt å gi av seg selv. Til tross for dette var hennes oppvekst preget av dårlig selvfølelse og selvbilde, og hun sammenlignet seg mye med andre når det kom til utseende og idrettsprestasjoner. Da hun bikket 15 år begynte hun å få problemer med mat, noe hun holdt for seg selv i 6 år. I 2019 oppsøkte hun hjelp og begynte i behandling hos Hanne. Dette var starten på hennes livs største utfordring og endring.

Hanne Tenggren har tidligere jobbet som fastlege og var leder på Hysnes Helsfort. Nå er hun overlege på poliklinikk for spiseforstyrrelser på Tiller DPS. Der har hun fått følge Ingvild i 1,5 år gjennom hennes viktige endringsprosess.

På denne temakvelden møter Ingvild og Hanne hverandre til en samtale. Hvordan var Ingvilds prosess i møte med en behandler?

Temakvelden er gratis og åpen for alle.
På grunn av begrenset antall plasser ønsker vi påmelding til trondheim@nettros.no innen 21. mai.

Tid: 25. mai kl. 18:00 – 20:00
Sted: ROS Trøndelag, Kjøpmannsgata 23 (2. etg.)

OBS! Dersom smittesituasjonen ikke tillater fysisk oppmøte, vil temakvelden kjøres digitalt på Zoom. Lenke vil i så fall bli sendt til alle påmeldte etter påmeldingsfristen.

^