was successfully added to your cart.

Handlekurv

Oppfølgingsgruppe Mindful Eating

Kjære tidligere deltaker på mindful eating-kurs i Bergen!

Vi håper det går bra med dere alle sammen, og at dere fortsatt opplever å ha nytte og glede av mindful eating!

Gjennom kursene opplevde vi igjen og igjen å høre fra dere at dere var både overrasket og lettet over å erfare at det var andre som hadde det sånn som dere. Mange sa at skammen over eget forhold til mat og spising fortsatt var til stede, men at den kanskje ble litt mykere og litt lettere å bære fordi dere ikke lenger følte dere like alene med disse følelsene. Det er vel rett og slett sånn at vi trenger hverandre, og vi trenger et fellesskap for å finne styrke og mot til å gjøre de endringene vi ønsker.

Av egen erfaring vet vi at det er krevende å holde fast på de gode rutinene som støtter oss når vi jobber med oss selv. Det som for eksempel begynte å bli nye vaner i løpet av kursperioden, kan fort bli vanskeligere å holde fast ved når kurset er over og støtten fra gruppen ikke lenger er der. Da er veien også ofte kort til all slags selvkritikk og følelse av utilstrekkelighet for at vi ikke får det til. Vi vet det godt, dette er bare så alt for vanlig for de aller fleste av oss.

Derfor vil vi nå sette noen rammer for et fellesskap for alle her i byen som har tatt kurset i mindful eating. Vi er seks personer som har holdt mindful eating kurs de siste årene, og vi slår oss nå sammen om et felles tilbud til dere som har vært våre deltakere.

Fra januar 2021 kommer vi til å arrangere månedlige treff for og med dere. På disse treffene vil vi i fellesskap gjøre noen øvelser som dere kjenner fra før, og ganske enkelt sette av tid til nærende samvær og stillhet. Vi vil og ha en runde med deling hver gang om hvordan dere har det i dag både med øvelsene og det som ellers var tema på kurset. Om du ikke ønsker å dele noe, så er dette selvsagt også helt i orden, og du er hjertelig velkommen uansett!

Du kommer de gangene du har anledning og føler for det. Det eneste vi trenger er en påmelding fra deg senest 24 timer før hver samling. Du melder deg på ved å sende en e post til den ansvarlige instruktør for den dato du ønsker å delta. Oppfølgingssamlingene blir gjennomført dersom det er minimum 4 deltakere. Du vil få dette bekreftet av din kursholder og kan deretter betale inn kursavgiften.

Vi må nok regne med at også våren vil preges av regler for smittevern. Vi vil selvfølgelig nøye følge alle til enhver tid gjeldene regler, og så lenge det er restriksjoner på gruppestørrelser vil det være «førstemann til mølla» som gjelder.

Vi møtes en torsdag i måneden, og det kommer til å være to instruktører til stede hver gang. Tidspunkt blir kl 17.00-19.30, og adressen er Lodin Lepps gate 2B, 6. etasje.

Vi vil be om kr 100,- ved påmelding hver gang.

Påmelding

Sendes til e post adressen til instruktøren som er ansvarlig for den dato du har valgt senest 24 timer før kursstart.

Pris

Oppfølgingssamlingene koster kr 100 pr gang. Du kan enten VIPPSE dette til ROS ved å bruke følgende nummer: 12720. Eller du kan overføre til vårt kontonummer som er: 5205 06 91314. Merk innbetalingen med mindful eating.

Støttemedlemskap i ROS

ROS driftes i stor grad av offentlig støtte fra stat og kommune og er derfor avhengig av at de som setter pris på vårt arbeid velger å støtte dette gjennom et støttemedlemskap på Kr 200 pr år. Vi setter derfor umåtelig stor pris på om dere som deltar på våre kurs og oppfølgingssamlinger i Mindful Self Compassion også velger å støtte oss. På denne måten kan vi forhåpentligvis fortsette med dette tilbudet og flere kurs i fremtiden. Du kan lett melde deg inn her.

Datoen for vårens samlinger

Torsdager kl 17.00-19.30:

28/1: Beate og Inki. Påmelding: beate_skodje@hotmail.com

25/2: Olga og Cecilie. Påmelding: lehmann@ipr.no

18/3: Laila og Beate. Påmelding: Laila.Vagenes@atau.no

29/4: Irene og Laila. Påmelding: Irene@nettros.no

20/5: Cecilie og Irene. Påmelding: post@celiaconsult.no

17/6: Inki og Olga. Påmelding: inkihartwig@gmail.com

^