Aktivitet

Sted: Trondheim
Dato: 13. desember 2022

Meditasjonskurs: Pusterom

Bare slipp alt for en stund.
Kjenn at du slipper ned høye skuldre,
slapper av i kroppen,
puster.
Kjenn ro i et vandrende og urolig sinn.
Og en dyp ro i hjertet.
Hvil i den roen.
Alt du trenger å gjøre er å dukke opp.

ROS Trøndelag har inngått et samarbeid med Trondheim Meditasjon & Yoga for å gi brukere tilgang til et pusterom i en hverdag som for mange kan oppleves kaotisk og hektisk. Her kan du få oppleve veiledet avspenning for dyp indre ro, beroligende pusteteknikker og musikkmeditasjon (60 min). Etter kurset tilbys en kopp te for de som ønsker. Tilbudet er gratis. Velkommen!

Sted: ROS Trøndelag sine lokaler i Kjøpmannsgata 23, 2. etg. Vi stiller med yogamatter og pledd.
Dato og tid: 25.10.22, kl. 19.00-20.00. 8.11.22, kl 19.00-20.00. 13.12.22, kl. 19.00-20.00.

Påmelding: Drop-in kurs, som betyr at du melder deg på for ett kurs av gangen. Kurset er åpent for alle, enten du selv sliter med en spiseforstyrrelse eller er pårørende. Vi trenger alle et pusterom. Meld deg på ved å sende sms til 94256870 senest kl 21.00 dagen før kurset (etter dette tidspunktet må du gjerne sende sms for å høre om det fremdeles er plass).

Litt om instruktør: Jeg heter Lisa, og jeg er en av oss som driver Trondheim Meditasjon og Yoga (www.tmy.no). Vi er en frivillig, ideell organisasjon som tilbyr veiledning og kurs i meditasjon, dyp avspenning, stressmestring og yoga. Målet vårt er å gi videre til andre den gaven vi selv har fått; de eldgamle meditasjonene og visdommen fra yogatradisjonen som har beriket våre liv så utrolig mye. I meditasjon og yoga er du velkommen akkurat sånn som du er. Vi har alle vår egen historie, vår egen reise. Teknikkene og visdommen som jeg i dag selv praktiserer og lærer bort var for meg veien ut av spiseforstyrrelsen og inn i livets lys. Denne veien er åpen for deg også, og jeg håper du vil la oss dele den med deg. Vi sees, fine sjel!

NESTE AKTIVITETER

19. august 2024
Bergen
Gruppetilbud for personer med overspisingsproblematikk
20. august 2024
Digitalt
Digitalt Kurs: Selvmedfølelse (Fullbooket)
27. august 2024
Trondheim
Temakveld: Spiseforstyrrelser og kroppsbilde
1. september 2024
Digitalt
Lukket pårørendegruppe (digitalt) DATO KOMMER

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.