was successfully added to your cart.

Handlekurv

Kurs: Selvmedfølelse – 6 uker

Hva trenger jeg i møte med meg selv? Nytt kurstilbud på nett!

De fleste av oss kjenner på medfølelse med våre nære venner når de sliter. Hvordan vil det ha vært å få den samme omsorgsfulle oppmerksomheten fra deg selv når du trenger det?

Alt som kreves er et oppmerksomhetsskifte – å erkjenne at som menneske, er du også en verdig mottaker av medfølelse. Selvmedfølelse innebærer evne til å trøste og berolige oss selv og motivere oss med oppmuntring når vi lider, feiler eller føler oss utilstrekkelige. Selvmedfølelse læres delvis ved å knytte kontakt med vår medfødte evne til medfølelse ovenfor andre for så å inkludere oss selv i den omgangskretsen. Å praktisere selvmedfølelse hjelper oss også til å opprettholde og utvide vår medfølelse for andre.

Hvem passer kurset for?

  • For alle som kjenner seg igjen i beskrivelsen av selvmedfølelse over
  • For alle som har utfordringer med å forholde seg til seg selv på en vennlig og aksepterende måte
  • For alle som kjenner på at kropp, mat og følelser er vanskelig

Dr. Chris Germer fra USA er en av grunnleggerne av programmet MSC – Mindful Self Compassion. Germer mener at MSC er et av de beste verktøy mot skam!

Praktisk

Dette er et kurs i Mindful Self Compassion med seks digitale samlinger. Hver samling har en varighet på 1,5 time. Kurset vil også ha en stille-dag.
Oppstart 13.10 (obs! første gang en tirsdag, deretter mandager) fra kl. 17:00 – 18:30.

Instruktør

Kurset ledes av Irene Kingswick som er generalsekretær i ROS. Irene har en master i psykisk helse og har 3 års utdannelse på universitetsnivå innenfor Mindfulness. Hun er godkjent instruktør i programmene MBSR – Mindfulness based stress reduction, MBCT – Mindfulness based cognitive therapy, MECL – Mindful eating concious living og MSC – Mindful Self compassion. Irene har ledet mindfulnessgrupper i ROS siden 2013 og har egenerfaring innenfor spiseforstyrrelser.

Mer informasjon om kurset.

Ved interesse, ta kontakt med Irene på e post: Irene@nettros.no

^