Kurs: Mindfulness

Velkommen til kurs i Mindfulness i Stavanger

Sliter du med et anstrengt forhold til kropp, følelser og mat? Opplever du mye stress og uro knyttet til dette? Da kan kurs i mindfulness være noe for deg. Mindfulness kan være hjelpsomt for å håndtere og redusere stress og uro, og bidra til en mer vennlig, ikke-dømmende holdning til egne tanker, følelser og kropp, Gjennom mindfulness kan du styrke kapasiteten til å ta best mulig vare på deg selv.

Kurset går over 2 timer, 8 ganger, ukentlig. Du lærer ulike typer mindfulnessøvelser og får med en håndbok og guidete mindfulness-lydfiler.

Samlingene på kurset er lagt opp med en god kombinasjon av praktiske øvelser, teori og refleksjon. Du vil få hjemmeøvelser mellom samlingene, deriblant guidet meditasjon. Det er gjennom erfaring at du best tilegner deg kunnskap og får effekt av mindfulness. Kurset har fokus på sammenhengen mellom kropp, tanker, følelser, og legger til rette for å bli mer oppmerksom på disse sammenhengene, og dermed også ha større valg for hvordan man best tar vare på seg selv.

Oppstart tirsdag 17. september. 8 tirsdager kl. 10:00–12:00
Sted: Pedersgata 8, 4013 Stavanger.

Pris: 3450 kr. 2450 kr for medlemmer av ROS.

Kurset holdes av instruktør Hege Seglem. For påmelding eller ønske om mer informasjon, ta kontakt på hegeseglem@hotmail.com

^