was successfully added to your cart.

Handlekurv

Kurs: Mindful Self-Compassion

ROS tilbyr nå kurs i Mindful Self-Compassion, på norsk; oppmerksom selvmedfølelse.

Mange av oss lever med en ganske så streng indre kritiker. Denne indre kritikeren kan lett redusere vår livskvalitet og dermed hindre oss i å leve et godt og gledesfylt liv. Det er mye i dagens samfunn som applauderer perfeksjonisme og effektivitet. Egenskaper som også begrenser oss i stor grad og som til tider etterlater både skam og skyldfølelse.

Dette kurset gir oss nyttige verktøy for å møte oss selv på en ny måte. Fokuset rettes innover for å bli kjent med sider i deg selv som ofte ikke blir lyttet til. Spørsmål som «Hva trenger jeg virkelig nå?» eller «Hvordan har jeg det egentlig nå?» er helt essensielle. Du vil få en innføring i mange enkle men effektive øvelser som vil veilede deg nærmere deg selv med respekt og mer varme enn tidligere.

Mindful Self-Compassion (MSC) er utviklet av Dr. Christopher Germer og Dr. Kristin Neff fra USA. Programmet ble utviklet i 2010 og har solid forskning bak seg som kan vise til svært gode resultater. Spesielt innenfor psykisk helse.

Oppstart: 21.01.2020.

Datoer for samlingene er tirsdager: 21.01, 28.01, 04.02, 11.02, 18.02, 25.02, 03.03 og 10.03, kl 16 – 19. Lørdag 29.02 har vi stille dag på ASK kurssenter fra kl. 11:00 – 17:00.

Påmeldingsfrist: Fortløpende – Kun få plasser ledig.

Pris: Kr 2000 for medlemmer i ROS. Kr 3500 for dem som ikke er medlem. Uføre, studenter eller arbeidsledige som har nedsatt betalingsevne kan kontakte oss for en redusert pris.

Bli medlem i ROS.

Instruktør

Irene Kingswick. Generalsekretær i ROS. Har en master i psykisk helse og instruktørutdannelse innenfor Mindfulness (MBSR/MBCT) fra VID og NTNU samt instruktørutdannelse innenfor Mindful Eating og Mindful Self Compassion.

For ytterligere spørsmål kan du sende e-post til: Irene@nettros.no

^