Aktivitet

Sted: Digitalt
Dato: 21. september 2022
Til: 21. september 2022

Kurs: Mindful Eating

Velkommen til nettkurs med tema Mindful eating, fra onsdag 21. september 

  • Bruker du mat for å trøste deg selv?
  • Har du mistet kontakten med metthetsfølelsen?
  • Småspiser du store deler av døgnet?Da kan dette være noe for deg!

Gjenoppdag metthetssignalene i kroppen, lær deg å kjenne forskjellen på sult og indre uro, erfar hva som skjer når du kobler på hele sanseapparatet når du spiser, erfar hvordan ulike smaksopplevelser påvirker følelsene dine forskjellig, og sist, men ikke minst – opplev hva små stunder med stillhet og ro kan bidra med i livet ditt.

Kurset består av 8 digitale samlinger via Zoom. Om du ikke får tid til å møte til en samling, får du tilsendt opptak. Det blir ikke tatt opptak av kursdeltagere.

Hver modul er på en time, pluss 30 minutt etterpå der det er mulig å dele erfaringer og stille spørsmål.

Kursoppstart: Onsdag 21. september 2022 klokken 20:30-21:30/22:00.

Pris: kr. 2500,- (kr. 1500,- for støttemedlemmer av ROS)

Instruktør

Kurset ledes av Cecilie Kalvik som er samfunnsviter med fordypning i psykologi og pedagogikk, med mastergrad fra Universitetet i Bergen. Cecilie jobber nå som rådgiver i PPT, men har også jobbet i ROS og som miljøterapeut i psykisk helse. I eget firma underviser hun både yoga og mindfulness.

Mindful eating ble lansert i Norge i 2018 da ROS initierte prosjektet «Bli venn med maten» for å evaluere Mindful eating programmet her til lands. I forbindelse med prosjektet var Cecilie med som prosjektmedarbeider/instruktør. Hun har egenerfaring med spiseforstyrrelser og var selv syk med bulimi i 15 år.

For mer informasjon/påmelding ta kontakt per mail: [email protected] eller per telefon 484 51 013.Hva er egentlig mindful eating?

En deltagers erfaring med kurset20. august 24
Digitalt
2. september 24
Digitalt

NESTE AKTIVITETER

3. juni 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. juni 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe
7. juni 2024
Bergen
Pårørendeseminar
12. juni 2024
Trondheim
Åpen pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.