was successfully added to your cart.

Handlekurv

Kurs: Innsiden ut

Innsiden ut: Å forstå spiseforstyrrelsen fra innsiden

Når man har utfordringer knyttet til mat, kropp, vekt eller spising, kan det ofte være vanskelig å kjenne hva som egentlig er «meg» når spiseforstyrrelsen tar mer plass i hverdagen og i livet. Det kan være fort gjort å miste kontakten med seg selv.

Dette er et kurs der du kan få muligheten til å komme litt dypere inn i deg selv, og der vi snakker om hva som egentlig er deg og hva som er spiseforstyrrelsen. Vi retter fokuset innover og snakker om hvordan vår opplevelse av livet fungerer innenfra.

Vi tar for oss hvordan vaner og tvangstanker fungerer, og hvordan man kan bryte sirkelen man ofte kommer inn i. Vi skal snakke om kontroll og hvordan det påvirker oss, samt selvfølelse og identitet. Vi skal også snakke om indre styrke. Du kommer også til å høre fra andre som har egenerfaring med spiseforstyrrelser.

Uansett hvor du er i livet akkurat nå, kan dette kurset passe for deg. Det gir også en mulighet for å være i et trygt rom sammen med andre som har forståelse for hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse. Du kan selvfølgelig melde deg på selv om du var med på kurs høsten 2019, da dette har noe annerledes innhold og opplegg.

Kurset vil passe fint for deg dersom du:

  • Ønsker du å øke din bevissthet og utvikle deg selv videre fra der du er nå?
  • Ønsker du å forstå mer av tankene og følelsene dine?
  • Sliter du med tvangstanker eller avhengighet?
  • Føler du noen gang at du ikke har kontakt med deg selv?
  • Sliter du med lav selvfølelse?
  • Har du et kontrollbehov?
  • Ønsker du å finne mer stabilitet, balanse, ro, og en trygghet i deg selv?

Kurset er satt opp slik at man har et ukentlig møte i ROS Trøndelag sine lokaler med forskjellige tema for hver kveld. I tillegg til dette, opprettes en facebookgruppe, der man får informasjon, kan stille spørsmål samt dele tanker og erfaringer. Vi kommer også til å møtes gjennom webinar (omtrent 1 gang i uken). Alle deltagerne får utdelt to bøker som vi skal bruke aktivt i kurset. Mye av materiellet er på engelsk, og vi skal også ha et webinar med forfatterne av den ene boken som brukes i kurset. Noe engelskkunnskaper er derfor nødvendig for å gjennomføre kurset.

Kurset går over 10 uker.

Fysiske samlinger:
Ukentlige treff: Hver onsdag fra 13. januar til 17. mars fra kl 19:00 til 21:00.

Pris:
Kr 1300,- for medlemmer av ROS
Kr 1500,- for ikke-medlemmer av ROS
(Kursavgiften inkluderer kursmateriell)

Om kursholderen:
Kine Sliper er 34 år, kursholder og coach. Hun holder kurs om selvutvikling og mental helse. Hun har egenerfaring med spiseforstyrrelser, PTSD og kronisk sykdom, og bruker egenerfaringen aktivt når hun holder foredrag. Kine er også sertifisert kursholder i iHEART-programmet, et omfattende kurs innen mental helse rettet mot barn og ungdom.

Synes du dette høres interessant ut, så send gjerne en mail til kinesliper@gmail.com.

^