Aktivitet

Sted: Digitalt
Dato: 28. februar 2023
17:00

Kurs i selvmedfølelse (fulltegnet)

Dette kurset er nå fulltegnet, nytt kurs vil bli satt opp etter påske. 


Hvilke behov har du?

Hvilke verdier betyr noe for deg?

Hva trenger du for å møte deg selv?

Livet er for de aller fleste både opp og nedturer. Til tider kan vi kjennes oss overveldet, følelsene tar overhånd eller kanskje stenges alt av følelser ute. Vi har alle ulike mestringsstrategier. Mange kjenner på et enormt press, etterfulgt av følelsen av å ikke strekke til og være god nok.

Det er mulig å lytte mer innover i seg selv – til dine egne behov. Denne vonde sirkelen av å skulle leve opp til noe utenfor oss selv kan brytes. Slik at du selv kan bestemme og kjenne på din egen medfølelse ovenfor deg selv.

Velkommen til 6-ukers digitalt kurs i selvmedfølelse: Hva trenger jeg i møte med meg selv?

Kurset er basert på den evidensbaserte modellen Dr. Kristin Neff og Christopher Germer har utviklet; Mindful Self Compassion.

De siste årene har ROS gjennomført 10 kurs med svært gode tilbakemeldinger:

«Den indre kritikeren i hodet mitt blir svakere, jeg klarer å stå opp for meg selv. Det er nytt, spennende og litt skummelt. Uvant å ha troen på meg selv.»

«Overordnet så er det som å bade i godhet :))»

«Selvmedfølelsesøvelser har stimulert mitt parasympatiske nervesystem, ingen tvil om at jeg har kjent på mer glede, optimisme og godhet. Har kjent på mindre stress. Takk for muligheten jeg ble gitt til å arbeide med meg selv i en uvanlig tid.»

«Samlingene i vår har gjort meg mye tryggere på meg selv. Hver gang kommer det små drypp som gjør hverdagen mye lettere. Jeg kan endelig kjenne på at jeg er god nok som jeg er. Forholdet til mat og trening er på bedring. Tusen takk vakre gode engel.»

«Det føles bare bedre og bedre både å delta i gruppen, samt å stå i meg selv, fra uke til uke. I det ligger smerten, men også gleden ved å se meg selv, avdekke mine mønstre, mine sår/feil/mangler. Å møte dette på en medfølende måte. Å romme alt, for så å gi plass til og rom for mer nærhet, frihet og glede.»

«Kurset idag hadde sine utfordringer. Sinne er en vanskelig følelse, mye fordi det ligger så mye annet bak sinne. Likevel kjenner jeg på en trygghet fra resten av gruppen som gjør at jeg tør å slippe til disse ubehagelige følelsene, og som lar meg få sitte i lidelsen. Sinne er en av de følelsene jeg har undertrykket mest, og det ble ganske klart for meg at dette er noe jeg trenger å jobbe mer med.»

Praktisk informasjon

Oppstart 6-ukers kurs: 28.02.23 fra klokken 17:00 – 18:30. Siste samling vil være mandag 03.04.

Kurset er for alle over 16 år.

Påmelding til: [email protected]

Egenandel: Kr 500 (dersom dette ikke er mulig for deg, ta kontakt med påmeldingsansvarlig)

Betaling: Betal inn til ROS med Vipps #12720 eller til bankkonto 5205.06.91314. Husk å merke betalingen med navnet ditt, digitalt kurs i selvmedfølelse og oppstartsdato. Du er sikret en plass på kurset etter at kursavgift er betalt.

Det er bindende påmelding. Les gjerne gjennom avbestillingsregler.Alle som ønsker å delta på kurs vil bli intervjuet av ROS før kursoppstart. Dette for å sikre at kurset er riktig for deg her og nå i livet ditt samt for at du skal kunne få spørre om ting du måtte lure på før vi starter. Intervjuene foregår på zoom på samme måte som selve kurset. Det er viktig at du også har prøvd ut zoom før oppstart.

8-ukers kurs med 3 timers varighet pr samling starter opp i midten av april. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få med deg fremtidige oppstartsdatoer for nye kurs og aktiviteter.
Kurset er støttet av midler fra Stiftelsen Dam.6. mai 24
Digitalt
20. august 24
Digitalt

NESTE AKTIVITETER

2. mai 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe
6. mai 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. mai 2024
Bergen
Temakveld: Hva er overspising?
6. mai 2024
Digitalt
Digital pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.