was successfully added to your cart.

Handlekurv

Innsiden ut: Å forstå spiseforstyrrelsen fra innsiden (AVLYST)

Dette kurset blir avlyst/utsatt grunnet smittefare knyttet til Korona-virus. Vi håper å kunne sette det opp igjen til høsten.


Når man har utfordringer knyttet til mat, kropp, vekt eller spising, kan det ofte være vanskelig å kjenne hva som egentlig er «meg» når spiseforstyrrelsen tar mer plass i hverdagen og i livet. Det kan være fort gjort å miste kontakten med seg selv.

Dette er et kurs der du kan få muligheten til å komme litt dypere inn i deg selv, og der vi snakker om hva som egentlig er deg og hva som er spiseforstyrrelsen. Vi retter fokuset innover og snakker om hvordan vår opplevelse av livet fungerer innenfra.

Vi tar for oss hvordan vaner og tvangstanker fungerer, og hvordan man kan bryte sirkelen man ofte kommer inn i. Vi skal snakke om kontroll og hvordan det påvirker oss, samt selvfølelse og identitet. Vi skal også utforske følelser og snakke om indre styrke. Du kommer også til å høre fra andre som har egenerfaring med spiseforstyrrelser.

Uansett hvor du er i livet akkurat nå, kan dette kurset passe for deg. Det gir også en mulighet for å være i et trygt rom sammen med andre som har forståelse for hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse. Du kan selvfølgelig melde deg på selv om du var med på kurset høsten 2019, da dette har noe annerledes innhold og opplegg.

  • Kurset vil passe fint for deg dersom du:
  • Ønsker du å øke din bevissthet og utvikle deg selv videre fra der du er nå?
  • Ønsker du å forstå mer av tankene og følelsene dine?
  • Sliter du med tvangstanker eller avhengighet?
  • Føler du noen gang at du ikke har kontakt med deg selv?
  • Sliter du med lav selvfølelse?
  • Har du et kontrollbehov?
  • Ønsker du å finne mer stabilitet, balanse, ro, og en trygghet i deg selv?

Praktisk info

Første kurskveld har en times lengre varighet, dette for å bli kjent innad i gruppa og med innholdet i kurset Deretter følger et ukentlig møte i ROS Trøndelag sine lokaler med forskjellige tema for hver kveld. I tillegg til dette, opprettes en facebookgruppe, der man får informasjon, kan stille spørsmål samt dele tanker og erfaringer. Vi kommer også til å møtes gjennom webinar (omtrent 1 gang i uken). Alle deltagerne får utdelt to bøker som vi skal bruke aktivt i kurset. Mye av materiellet er på engelsk, så man må beherske å lese på engelsk.

Kurset går over 10 uker, med oppstart onsdag 25.03, kl 18-21. Deretter følger ukentlige treff hver onsdag fra kl 19 til 21, med unntak av uke 15 da det er påskeferie. Siste kursdag blir onsdag 27.05 kl 18-21.

Pris:
Kr 1300,- for medlemmer av ROS
Kr 1500,- for ikke-medlemmer av ROS
(Kursavgiften inkluderer kursmateriell)

Kursholder

Kine Sliper er 34 år, kursholder og coach. Hun holder kurs om selvutvikling og mental helse. Hun har egenerfaring med spiseforstyrrelser, PTSD og kronisk sykdom, og bruker egenerfaringen aktivt når hun holder foredrag. Kine er også sertifisert kursholder i iHEART-programmet, et omfattende kurs innen mental helse rettet mot barn og ungdom.

Synes du dette høres interessant ut, så send gjerne en mail til kinesliper@gmail.com.

^