was successfully added to your cart.

Handlekurv

Helgekurs: Kreativ flyt – bli venn med din indre stemme

Et kurs for deg som ønsker å ta i bruk din indre emosjonelle kraft og utvikle dine kreative evner.  Vi bruker ulike kunstneriske metoder samt øvelser fra billedterapiens fagfelt. Her skapes et rom for leken og oppriktig nysgjerrighet i møte med deg selv og dine billeduttrykk. Kurset gir også mulighet for å oppleve verdien av å dele og kommunisere innad i gruppen. Målet er at kursdeltakerne får med seg verktøy som kan benyttes videre.

Tidspunkt: 29.08 og 30.08 kl 10-15
Pris: 500 kr (til innkjøp av utstyr)

Deltakerne må ha med seg matpakke, en maleskjorte (for å slippe å ødelegge klær) og en notisbok.

Kursholder

Solveig Birna Stefansdottir er født i 1967 i Reykjavik, men har bodd i Trondheim siden 1993. Hun har en femårig billedkunstutdannelse fra Kunstakademiet på Island og Kunstakademiet i Reykjavik.  I tillegg har hun ettårig praktisk pedagogisk utdannelse fra NTNU i Trondheim og har billedterapeututdanning fra OsloMET.  Solveig jobber i hovedsak med maleri og tegning, og har stilt ut sine bilder både i inn- og utland.

Solveig har selv erfart å bli frisk fra en spiseforstyrrelse, noe som har medført at hennes forhold til å jobbe med farger og visuelt uttrykk har gjennomgått nye faser.  Hun har opplevd at tegning og maling har blitt en kilde til håp og glede, samt bidratt til å forløse emosjonell bagasje og fremkalle helende prosesser.

For påmelding, send epost til trondheim@nettros.no.

^