Aktivitet

Sted: Oslo
Dato: 6. februar 2023
17:00

Gruppetilbud – overspising (fulltegnet)

ROS senter i Oslo tilbyr våren 2023 et nytt gruppetilbud for personer over 18 år, som har overspising som hovedsymptom. Gruppa følger selvhjelpsprogrammet til Fairburn.

Vi har plass til åtte-ti deltakere, med variasjon i alder og kjønnsidentitet.

Gruppa har tentativ oppstart første uka i februar 2023, og går over 16 mandager fra kl. 17-19. Gruppa vil møtes hver uke, med unntak av røde dager/ferier. Undersøk på forhånd om du har mulighet til å være med på alle samlingene. Fraværsgrense er maks to økter. Se oversikt over alle datoer nederst på denne siden. Gruppa blir ledet av to veiledere fra ROS Oslo, Elin Heitmann og Maria Kalvatn.

Tilbudet er et pilotprosjekt. Det er viktig for oss å understreke at veiledningstilbudet er under utvikling, noe du som potensiell deltaker må være forberedt på. Vi ønsker veldig gjerne tilbakemeldinger underveis, og kommer også til å sende ut et evalueringsskjema når gruppa er ferdig.

Info om programmet

Christopher Fairburn, psykiater og spesialist på spiseforstyrrelser, er forfatter bak boken og selvhjelpsprogrammet «Få bukt med overspising». ROS har gjennom flere år tilbudt individuell veiledning i dette programmet. Programmet har vist lovende resultater, og vi har stor pågang på tilbudet. I gruppa følger vi programmet slik det er beskrevet i Fairburns bok, med unntak av at man til en viss grad må følge den fremdriftsplanen vi setter opp på forhånd.

Tror du dette kan være noe for deg? Ta kontakt på [email protected] ved interesse. Du blir kalt inn til en kartleggingssamtale, der du får mer informasjon om gruppa, og vi får avklart om du er aktuell deltaker.

Samlingsdatoer våren 2023

6. februar
13. februar
27. februar
6. mars
13. mars
20. mars
27. mars
17. april
24. april
8. mai
15. mai
22. mai
5. juni
12. juni
19. juni
26. juni
Prosjektet er støttet av Stiftelsen DAM (Prosjektnummer HEL-438193).

NESTE AKTIVITETER

2. mai 2024
Bergen
Åpen pårørendegruppe
6. mai 2024
Oslo
Åpen pårørendegruppe
6. mai 2024
Bergen
Temakveld: Hva er overspising?
6. mai 2024
Digitalt
Digital pårørendegruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.