Aktivitet

Sted: Digitalt
Dato: 13. september 2023

Fri luft og liv (fulltegnet)

Vi søker deltagere til programmet Fri luft og liv med overspisingsproblematikk som er motiverte, ønsker støtte og fellesskap. Målet er å oppnå et mer naturlig forhold til kropp, mat og følelser. En viktig del av programmet er å skape et trygt og godt felleskap.

Programmet som går over ett år, inneholder:

  • Individuelle samtaler med rådgiver i ROS
  • Digitale samtalegrupper
  • Opphold på Nøsen Yoga og Fjellhotell hvor vi får en innføring i Mindful eating, Self compassion og friluftsliv som verktøy for bedre livskvalitetPraktisk info

Oppstart: 13.9.

Opphold på Nøsen: 12.-18.11.

Pris: egenandel på 500 kr

Prosjektet er støttet av Stiftelsen DAM og ROS, men reiseutgift til Nøsen vil den enkelte deltager bestille og betale selv. Oppholdet vil være fra 12.11 – 18.11.2023. Nærmeste togstasjon til Nøsen er Gol stasjon. Se mer info om hotellet og hvordan komme seg dit, her: www.nosenyoga.no

Påmelding og spørsmål: Hege.liadal@nettros.no

Alle som ønsker å delta vil bli intervjuet av ROS før kursoppstart. Dette for å sikre at programmet er riktig for deg her og nå i livet ditt samt for at du skal kunne få spørre om ting du måtte lure på før vi starter. Intervjuene foregår på zoom på samme måte som samtalegruppene. Det er viktig at du også har prøvd ut zoom før oppstart.

16. oktober 2023
Digitalt

Digitalt kurs i selvmedfølelse

26. oktober 2023
Digitalt

Digital pårørendegruppe

30. oktober 2023
Digitalt

Kurs: Mindful Eating

NESTE AKTIVITETER

26. september 2023
Trondheim
Temakveld: Selvet og spiseforstyrrelser
27. september 2023
Trondheim
Pårørendeseminar: «Det friske i det syke»
2. oktober 2023
Oslo
Åpen pårørendegruppe
3. oktober 2023
Bergen
Yogagruppe

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.