Aktivitet

Sted: Trondheim
Dato: 16. november 2024
14:00

Dagsretreat med yoga, avspenning og musikkmeditasjon

ROS (rådgivning om spiseforstyrrelser) Trøndelag har i samarbeid med Trondheim Meditasjon & Yoga (TMY) gleden av å invitere til gratis dagsretreat med yoga, avspenning og musikkmeditasjon.

Ro og balanse er vesentlige basalbehov for alle mennesker, men noen ganger er det som om vi unngår akkurat de tingene vi trenger mest. Mennesker med ulike utfordringer knyttet til mat, kropp og vekt besitter ofte tanker som; Hva skjer om jeg tillater meg å slappe av? Hvilke følelser vil oppstå? Vil jeg gå glipp av noe annet jeg heller burde gjøre? Og hva om jeg ikke mestrer dette?

Du er ikke alene om du har slike tanker. ROS og TMY har møtt mange mennesker som på tross av slike tanker har utfordret seg i dette feltet, og som ble starten på en viktig og livsforandrende reise. Vi vil med dette tilbudet derfor også invitere deg til å oppdage hva yogalivsstilen har å by på, og hvordan yoga og meditasjon kan berike livet ditt. Du trenger heller ikke en fleksibel og sterk kropp, være flink til å puste dypt eller ha relevant erfaring fra feltet for å delta. Yogalivsstilen er ment for alle.

Dagsretreatet vil gi deg en pause, litt tid til deg selv, til å puste, til å lande. Til å bare få være. Til å samle kraft og inspirasjon. Dette blir en dag for indre velvære og ro, der du får mulighet til å oppleve hatha yoga, dyp avspenning, meditasjon, musikk, et godt vegetarisk middagsmåltid, fine mennesker og fine samtaler. Alle leksjoner ledes av erfarne instruktører ved TMY.

Program:
14:00: Hatha yoga
15:00: Dyp avspenning
15:30: Pause og litt påfyll
16:00: Meditasjon & inspirasjon
17:00: Vegetarmiddag
18:00: Musikkmeditasjon

Vi starter dagen ved å ta deg med gjennom en myk og behagelig yogaøkt som tar sikte på å hjelpe deg til å finne ro i sinn og kropp. Denne økten glir over i en veiledet dyp avspenning (yoga nidra), hvor kroppen får mulighet til å slappe helt av og gi slipp på all bekymring og stress.

Etter en kort pause med vegetarisk snacks og te, gjennomføres meditasjon med effektive meditasjonsteknikker som du enkelt kan legge til i hverdagen. Her vil du også få en verdifull innsikt inn i den tidløse yogavisdommen for hvordan man kan leve et liv fylt med mening og finne tilbake til harmoni i kropp, sinn og sjel.

Vi serverer deretter en smakfull, hjemmelaget vegetarmiddag, før dagen avsluttes med meditasjon med live musikk & mantra. Denne meditasjonen er veldig effektiv i å trekke tankene vekk fra stress og uro og lar oss oppleve en dyp følelse av indre ro og glede.

Du kommer hjem uthvilt, men helt fulladet.

Praktisk info:
Dato: Lørdag 16. november 2024
Tidspunkt: Kl. 14:00-19:00
Sted: Erling Skakkes gate 3, 2. etg (lokalene til Trondheim Meditasjon & yoga)
Utstyr: TMY stiller med alt du trenger. Eget utstyr kan medbringes om du foretrekker dette. Ha gjerne på bevegelige klær. Det kan være fint å ha med en varm genser og/eller sokker om du fryser lett.
Pris: Gratis (prosjektet støttes av Stiftelsen DAM)

Meld deg på innen 15.11.24 til: [email protected]
NB! Ca 20 plasser. «Førstemann til mølla»-prinsippet.

Velkommen!

NESTE AKTIVITETER

19. august 2024
Bergen
Gruppetilbud for personer med overspisingsproblematikk
20. august 2024
Digitalt
Digitalt Kurs: Selvmedfølelse (Fullbooket)
27. august 2024
Trondheim
Temakveld: Spiseforstyrrelser og kroppsbilde
1. september 2024
Digitalt
Lukket pårørendegruppe (digitalt) DATO KOMMER

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Vi bruker Cookies for å forbedre brukeropplevelsen av sidene. Les mer om personvern & cookies her.